Darts Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Darts Match, harika grafiklere ve sorunsuz oynanış yapısına sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android dart oyunudur.

Darts Match, oynadıkça bağımlısı olacağınız bir yetenek oyunudur. İster arkadaşlarınız ile isterseniz tek başınıza oynayabileceğiniz dart oyununda farklı oyun modları bulunmaktadır. Bu oyun modlarında dart yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Oyundaki kontrol mekanizması oldukça basit şekilde okları istediğiniz gibi atabilmenizi sağlıyor. Parmağınız ile gerekli ayarları yaparak parmağınızı bıraktığınızda okları atabilirisniz. Ne kadar uzun süre basılı tutarsanız ve parmağınızı ne kadar hızlı kaydırarasınız atacağınız ok, aynı oranda yukarı gidecektir. Bu nedenle dengeyi iyi ayarlayarak hedefinizi doğru olarak vurmanız gerekiyor. Eğer hedefinizi vuramazsanız puan kaybediyorsunuz.

Oyuna ilk başladığınızda gözünüze çarpacak olan özelliklerden bir tanesi ise kesinlike grafikler. Etkileyici ve gerçekçi grafiklere sahip olan oyun, daha fazla eğlenmenizi sağlamaktadır. Grafikler dışında oyunun oynanışı da problemsiz ve oldukça rahat. 

Darts Match oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen yeteneklerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Darts Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
47.8 MB DOSYA BOYUTU

Darts Match, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS dart oyunudur.

Darts Match, bilgisayara karşı veya Facebook arkadaşlarınız ile karşılaşarak kimin daha yetenekli olduğunu gösterebileceğiniz bir yetenek oyunudur. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz oyunda 301, 501 ve zaman karşı olarak 3 farklı oyun modu bulunmaktadır. Dilerseniz oyuna ciddi anlamda başlamadan önce pratik yaparak kendinizi test edebilirsiniz.

Farklı oklar kullanarak oynayabileceğiniz oyunun kontrol mekanizması oldukça rahat ve basittir. Bu nedenle oynarken herhangi bir problem yaşamazsınız. Oyunda oku hedefe doğru olarak atabilmek için parmağınız ile basılı tutarak hem yönünü hem de hızını belirleyebiliyorsunuz. Parmağınızı bıraktığınızda ise oku hedefe atıyorsunuz. Parmağınızı ne kadar uzun süre basılı tutarsanız attığınız ok o kadar yukarı gidecektir. Buna dikkat ederek atışlarınızı en iyi şekilde ayarlamalı ve hedefi tam 12'den vurmalısınız.

Etkileyici grafiklere sahip olan Darts Match oyunu ile ile birlikte gerçekçi bir dart oyununa hazırsanız, hemen ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza indirmenizi tavsiye ederim. Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Darts Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Darts Match, yapay zekaya veya arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir dart oyunudur.

Darts Match, Facebook arkadaşlarınıza veya bilgisayara karşı oynayabileceğiniz yüksek kalitede grafikler sunan ücretsiz bir dart oyunudur. İster dart oyunuyla yeni tanışmış biri olun, isterseniz de profesyonel bir dart oyuncusu… Bu oyun her seviyedeki dart oyuncusuna açık.

Profesyonel Dart Birliği (PDC) tarafından onaylanmış resmi dart tahtalarının yer aldığı oyunda 501, 301 ve Saat Çevresi (Around The Clock) olmak üzere 3 farklı oyun modu bulunuyor. Bunların haricinde dart ile ilk defa tanışmış kişilerin kendilerini geliştirecekleri, bol bol pratik yapacakları Traning seçeneği yer alıyor. Oyunu kolay, orta ve zor seviyesinde oynayabiliyorsunuz. Kolayı seçtiğinizde rastgele atışlar yapan bir dart oyuncusu ile, orta seviyede kendisini geliştirmekte olan bir oyuncu ile, zor seviyede ise nokta atışı yapan profesyonel oyuncular ile karşılıyorsunuz.

Oyunun menüleri de oldukça sade tasarlanmış. Solo, yapay zekaya karşı oynadığınız 3 oyun modu ve alıştırma bölümü içeriyor. Social, tahmin edeceğiniz üzere Facebook’taki arkadaşlarınızla birlikte oynamanız için oluşturulmuş bir bölüm. Store ise dartınızın kanat, şaft ve gövde bölümlerini dilediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz, kendi dartınızı oluşturabileceğiniz bölüm.

Eğer Windows Phone’lu telefon ve tabletiniz için ücretsiz bir dart oyunu arıyorsanız Darts Match harika bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darts Match 2

    Darts Match 2, Android cihazlarınızda online oynayabileceğiniz ücretsiz dart oyunu.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Darts of Fury

    Gerçek oyunculara karşı yarışın.
  • Darts!

    Dünyanın dört bir yanından dart oyuncuları sizi bekliyor.
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Match MVP Neymar JR

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunu
  • Score Match APK

    Score Match APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen online futbol oyunu. Dünyanın her yerinden oyuncularla 1'e 1 kıran kırana maçlar
  • Darts 3D

    Darts 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir dart oyunudur.