Dash Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.

Dash Radio uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından dünyanın her yanındaki radyo yayınlarına ve uygulamaya özel yayınlara kolayca ve ücretsiz olarak erişebilmelerine olanak tanıyor. Ancak yayınlar arasında herhangi bir reklam barındırmamasıyla biraz daha dikkat çekici hale geliyor diyebilirim.

Kendi orijinal radyo istasyonlarını bünyesinde barındıran uygulama, gerçek DJ'lerin hazırladıkları listelerin yayına girmesi sayesinde otomatik olarak hazırlanmış yapay listelerle uğraşmaya da gerek kalmıyor. Yüksek ses kalitesi ve çok geniş müzik arşivi sayesinde alternatif bir müzik dinleme aracı arayanların denemeden geçmemeleri gerektiğine inanıyorum. Uygulamanın düzgün çalışması için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini de unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Dash Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
35.6 MB DOSYA BOYUTU

Dash Radio uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca yüksek kaliteli müzik dinleyebiliyorsunuz.

Dash Radio uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak yüksek ses kaliteli radyo yayınlarını izlemelerine olanak tanıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. İçerisinde görsel olarak veya radyo yayınları arasında sesli olarak herhangi bir reklam barındırmaması ise radyo ve müzik keyfinizin olabildiğince yüksek olmasına yardımcı oluyor.

Uygulamanın içerisinde bulunan ve gerçek DJ'ler tarafından hazırlanmış olan yayınlar sayesinde zevkinize uygun olmayan müziklerin karşınıza çıkmadığını da belirtebilirim. Çalışmak için internet bağlantısı gerektiren uygulama, yüksek ses kalitesi nedeniyle 3G üzerinde kotanızı biraz tüketebilir. Dolayısıyla WiFi üzerinden çalıştırmak çok daha faydanıza olacaktır.

Müzik dinleme ve radyo meraklılarının kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Capital Radio Türkiye

    Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.