Dashy Crashy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Dashy Crashy mobil cihazlarınıda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Dashy Crashy eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dashy Crashy'de bitmek bilmeyen bir yarış tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda trafik içine çıkıyoruz ve kaza yapmadan en yüksek hızı yakalamaya, trafikteki araçlara çarpmadan en uzun süre yol almaya çalışıyoruz.

Dashy Crashy'de gaza basmak ve aracımızı sağa ve sola yönlendirmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli. Oyunu tek elinizle rahatça oynayabiliyorsunuz. Fakat oyunda ilerledikçe ve hız yaptıkça oyun daha zor ve heyecanlı hale geliyor.

Dashy Crashy'de puan toplayarak farklı araçların kilidini açabiliyoruz. Okul otobüsü, spor arabalar, klasik arabalar ve hatta tank gibi araçlar kullanabileceğimiz araç seçenekleri arasında. Dashy Crashy'deki bonusları toplayarak ateş edebiliyor veya geçici olarak avantaj kazanarak rahatça ilerleyebiliyoruz.

Dashy Crashy renkli bir görünümü eğlenceli bir oynanışla birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

Dashy Crashy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
35.1 MB DOSYA BOYUTU

Dashy Crashy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Dashy Crashy oldukça keyifli bir yarış tecrübesi sunan ve sevimli görünümüyle beğeninizi kazanabilecek bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dashy Crashy'da bitmek bilmeyen bir yarış deneyimi bizi bekliyor. Oyunda temel olarak aracımızla yoğun trafiğe sahip yollara çıkarak en yüksek hızda en uzun süre ilerlemeye ve en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Trafikteki araçlar bize zor anlar yaşatabiliyorlar; bu nedenle reflekslerimizi etkin bir şekilde kullanmamız gerekmekte.

Dashy Crashy'in kontrolleri gayet basit. Oyunda aracımızı yönlendirmek ve hızlanmasını sağlamak için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli. Karşımıza gelen araçları geçtikçe ve arkadaşlarımızın skorlarını geçtikçe oyunda yeni arabaların kilidini açabiliyoruz. Arabalar arasında oldukça ilginç seçenekler bulunmakta.

Dashy Crashy'in Minecraft benzeri grafikleri ve renkli grafikleri oyunun tatmin edici bir görsel kalite sunmasını sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dashy Panda

    Dashy Panda, karnı aç sevimli pandayı doyurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu