Data Status

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı telefonlarınızda kullandığınız mobil veriyi takip ederek, kota aşımı durumuna önlem alabilirsiniz.

Data Status uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızda mobil veri kullanımını ana ekrandan takip ederek kabarık faturalara karşı önlem alabilirsiniz.

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Data Status uygulaması, akıllı telefonlarınızda kullandığınız mobil veriyi kolayca takip etmenizi sağlıyor. İnternet paketiniz sınırlıysa ve bu kotayı aşmaktan endişeleniyorsanız, ana ekrana ekleyeceğiniz widget ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ana ekrandaki widget’ta hem grafik hem de metin olarak aylık kullanımınızı ve kalan miktarı görebilmeniz mümkün. 3 farklı renk ve ayarlanabilir boyut sayesinde temanıza uygun rengi seçebilir, ekranda daha fazla boş yer de açabilirsiniz.

Uygulama kurulumu için öncelikle Settings bölümünü açıyoruz ve aylık limit ile başlangıç-bitiş tarihlerini belirliyoruz. Ayarları kaydettikten sonra ana ekran ayarlarından widget’ı bularak istediğiniz sayfaya sürükleyebilirsiniz.

Uygulamayı test edebilmeniz için 1 ay süreyle ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Bu süreden sonra sadece bir kereliğine 1 dolar ödeyerek, sınırsız kullanım hakkını elde edebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Data Manager

    My Data Manager uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizin veri tüketimini kontrol edebilirsiniz.
  • G Data Secure Chat

    G Data Secure Chat uygulamasını kullanarak Android akıllı telefonlarınızdan şifrelenmiş anlık mesajlar gönderebiliyorsunuz.
  • Data Monitor

    Data Monitor, Sony tarafından geliştirilmiş mobil veri kullanımını takip edebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Data ON-OFF

    Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.
  • Mobile Data On Off

    Mobile Data On Off, mobil internet kullanımı tek bir tuşla açıp kapayabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir Android uygulaması.
  • Copy My Data

    Copy My Data uygulamasını kullanarak kolayca yeni Android cihazınıza eski cihazınızdaki kişisel bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
  • DATA WING

    DATA WING, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve veri iletimi temasıyla yarış oyunu mekaniklerini başarıyla harmanlayan bir yarış oyunudur.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.