Dawn Break -Origin-

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu

Dawn Break -Origin-, içerisinde birçok hikaye içeren, farklı karakterlerin yer aldığı, toplama sistemini içeren AAA kalitesinde rpg oyunu. Hem hikayeyi seven hem de direkt savaşmayı seven mobil oyunculara hitap eden aksiyon rpg oyunu, özel efektlerle süslenen grafikleri, müzikleri, kolay dövüş sistemi, geliştirilebilir karakterleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Üstelik satın alım yapmadan keyifli oynanış sunuyor.

Android telefon ve tablette oynanabilir anime çizgili rpg oyunu Dawn Break: Origin’de kaderinize karşı savaşıyorsunuz. Tutulma Gününde gökyüzünden gizemli bir hanımefendinin inmesiyle birlikte hikaye başlıyor. Hikayede karanlık veya aydınlık yoldan ilerleyebiliyorsunuz. Macera boyunca farklı formda birçok yaratıkla yüz yüze geliyorsunuz ancak hikayeyi sonlandırabilecek sadece üç karakter var. Karakterlerinizi eğitebiliyor, silahlarını değiştirebiliyor, güçlendirebiliyorsunuz.

Dawn Break -Origin- Özellikleri:

  • Sıra dışı aksiyon rpg
  • Mücadele dolu destansı yolculuk
  • Bölümlerin sonunda ekstra içerikler

Erkan Calp

Dawn Break -Origin-

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
764.2 MB DOSYA BOYUTU

Kaderinize karşı savaşın.

Dawn Break -Origin-, karanlıkla aydınlığın savaşını konu alan popüler anime çizgilerine sahip rpg oyunu Dawn Break: The Flaming Emperor’ın devam oyunu. Muhteşem ötesi grafikler, dövüş esnasında dikkat çeken animasyonlar, bol hikaye, farklı karakterlerle dolu sürükleyici bir mobil oyun. Türü seviyorsanız, anime karakterlerle yaratıkları bir araya getiren bu yapımda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Kaderlerini değiştirmek için savaşan üç karakter Haley, Anis ve Luke’un destansı yolculuğuna katıldığınız ilk oyunun ikincisinde hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Dolayısıyla serinin ilk oyununu oynamanızı tavsiye ederim. Dawn Break: Origin’a dönecek olursam; Seçilebilir üç karakterle mücadele dolu, aydınlık ve karanlık iki yol sunan, uzun bir yolculuk sizi bekliyor. İki modda yüzlerce seviye, seviyeleri tamamladıktan sonra da ekstra içerikler sunuluyor. Süreli zorlu görevleri tamamladıkça karakterler için yeni yetenek, silahların kilidini açılıyor. Karakterlerinizi eğitebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dawn Break -Night Witch-

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu
  • Dawn Break: The Flaming Emperor

    Ünlü YouTuber'ların incelediği, büyük Japon ses sanatçılarının seslendirdiği aksiyon RPG oyunu
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Raider: Origin

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Broken Dawn Plus

    Broken Dawn Plus, virüsün etkisiyle mutanta dönüşmüş insan ve hayvanlarla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Dawn Break II

    Gerçek zamanlı aksiyon oyunu oynayacağız.
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.