Dawn Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Dawn Rising, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dawn Rising, fantastik ortamlarda geçen zevkli bir multiplayer rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı kahramanların ve düşmanların yer aldığı oyunda harika savaş deneyimleri yaşayabiliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Dawn Rising, sürükleyici atmosferi ve zevkli kurgusuyla ön plana çıkıyor. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz ve kendi savaş stratejilerinizi gerçekleştirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Silahlar, kahramanlar ve heyecan verici oyun deneyimi ile Dawn Rising sizleri bekliyor. Rol yapma oyunlarında olduğu gibi tepeden bir görüş alanı sunan oyunda mistik güçlerle savaşıyorsunuz. Kahramanlarınızı geliştirmeniz gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Klan sisteminin de yer aldığı Dawn Rising'da kendi klanınızı kurabilir ya da dünyanın başka yerlerindeki oyuncuların klanlarına dahil olabilirsiniz. Sohbet sisteminin de yer aldığı oyunda farklı etkinliklere de katılabiliyorsunuz.

Dawn Rising oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dawn Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Dawn Rising, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dawn Rising, iPad ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyiciliği bir hayli yüksek olan oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı renklendirmek için tercih edebileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Dawn Rising, bağımlılık yapıcı bir oyundur. Kendi stratejilerinizi geliştirip aksiyonu bol savaşlara katılabileceğiniz oyunda kahramanlarınızı geliştirmeli ve yenilmez olmalısınız. Düşmanlarınızla sınırsız mücadelelere girişebiliyor ve heyecan verici bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Sohbet sistemine sahip olan Dawn Rising'da yeni insanlarla da tanışabiliyorsunuz. Farklı silahların ve kahramanların yer aldığı oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Mistik güçlerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. 

Rol yapma oyunlarında olduğu gibi tepeden bir görüş alanı sunan oyunda klan sistemi de yer alıyor. Rol yapma oyunlarını sevenlerin bir hayli hoşuna gidebileceğini düşündüğüm Dawn Rising'ı sakın kaçırmayın.

Dawn Rising oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash for Dawn

    Clash for Dawn kaliteli bir mobil rol yapma oyunudur
  • Broken Dawn 2

    Broken Dawn 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Dawn Break -Origin-

    Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Dawn Break: The Flaming Emperor

    Ünlü YouTuber'ların incelediği, büyük Japon ses sanatçılarının seslendirdiği aksiyon RPG oyunu
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Demon Hunter 4

    Dawn Ashmoore'u kurtarmak için Mısır'ın gizemli yollarına girin ve olağanüstü olaylara tanıklık edin.