DEAD 2048

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

2048 tabanlı zombili kule savunma oyunu

DEAD 2048, 2048 bulmaca oyunu, zombi oyunu ve kule savunma oyununu harmanlayan bir yapım. Klasik olarak zombiler tarafından ele geçirilen bir dünyada geçiyor. Yürüyen ölüler dünyanın büyük bir bölümünü kaplamış olsalar da hala hayatta olan, yaratığa dönüşmemiş insanlar da yaşam sürüyor. Görevimiz; o insanları korumak ve herkesi zombiye dönüştüren virüs için bir çare bulmak.

Beğenilen oyun türlerini bir araya toplayan DEAD 2048’de zombilerin bulunduğumuz yere giriş yapmalarını önlemek için stratejik noktalara savunma kuleleri dikiyoruz. Binaları inşa ederken diyagonal olarak yukarı, aşağı, sola ve sağa kaydırma hareketini yapıyoruz. İki kule aynı sayıyla eşleştiğinde tek bir kuleye dönüşüyor. 2048 sayı bulmaca oyununu oynadıysanız biliyorsunuzdur; aynı mantıkta ilerliyor. Farklı olarak işin içine aksiyon ve strateji de giriyor. Tabii ki çeşitli güçlendiriciler, yükseltmeler de mevcut.

İnternet bağlantısı gerektirmeyen diğer deyişle çevrimdışı (internetsiz) oynanabilen kule savunma oyununun Android platformuna özel çıkış yapması üzücü. 2048, zombi, kule savunma karışımı oyun, zaman öldürmek için birebir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TO:WAR

    TO:WAR, Android telefonda oynanabilir kule savunma (tower defence) oyunu.
  • Dead Defence

    Dead Defence heyecan dolu bir kule savunma oyunudur
  • Tower Conquest APK

    Kule Fethi APK, ücretsiz oynanabilen Android kule savunma oyunudur. Hem internetli hem de internetsiz oynanabilen ender kule savunma oyunlarından.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Steampunk Tower

    Son derece eğlenceli bir kule savunma oyunu olan Steampunk Tower'da birbirinden farklı silahlarla düşmanlara karşı koyuyoruz.
  • Nova Defence

    Nova Defence bol aksiyon dolu bir kule savunma oyunudur
  • Tower Madness 2

    Tower Madness 2, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir kule savunma oyunu.