Dead Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Dead Arena, çoklu oyuncu desteği sunan keskin nişancı oyunu.

Dead Arena, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz iki boyutlu kaliteli görsellere sahip keskin nişancı oyunu.

Ölümlerin ardı ardına yaşandığı, kaos ortamının hiç durmadığı, insanların keskin nişancı olarak doğduğu topraklardayız. Topraklarımıza girmeye çalışan teröristlere geçit vermemek için var gücümüzle savaştığımız oyunda tek ve çoklu oyuncu olmak üzere iki seçeneğimiz var. Çoklu oyuncu modunda gerçek oyuncularla veya arkadaşlarımızla bir araya gelerek keskin nişancı tüfeğini ne kadar ustalıkla kullandığımızı gösteriyoruz. Takımımızla birlikte hayatta kalma mücadele verdiğimiz bu mod internet bağlantısı gerektiriyor elbette. İnternetinizin olmadığı vakit tek oyuncu modunda pratik yapıp kendinizi geliştirme şansına sahipsiniz.

Sniper oyunu olmasına rağmen hareketliliğin dinmediği oyunda kahramanımızı kontrol etmek için soldaki butonlara dokunuyoruz. Aksiyona girmek istediğimizde sağdaki butonları seri şekilde kullanıyoruz.

Erkan Calp

Dead Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Dead Arena, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sniper oyunu.

Dead Arena, online ateş etme oyunlarından keyif alıyorsanız zamanının nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir yapım. Ölümlerin bitmek bilmediği, keskin nişancı olarak doğan insanların yaşamını sürdürdüğü topraklarda etrafınızı saran teröristler ile mücadele verdiğiniz oyunda aksiyon hiç dinmiyor.

iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan sniper oyunları arasından iki boyutlu görsellerinden ziyade hareketli oynanış sunması ve çoklu oyuncu modunu desteklemesiyle ayrılan Dead Arena’da yüzlerce silah bulunuyor ve birbirinden yetenekli savaşçılarla mücadeleye katılabiliyorsunuz. Online moddan sıkıldığınız vakit tek başınıza yeteneklerinizi geliştirebildiğiniz tek oyuncu moda geçme şansına sahipsiniz.

Oyun daha çok iPad’de oynanmak üzere tasarlanmış. Kahramanlarınızın kontrolünü sağlamak, ateş etmek, zıplamak, silahınızı değiştirmek için ekranın köşelerindeki butonları kullanıyorsunuz. Üst tarafta da takımınızın durumunu takip ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Mech Arena

    Bir robot olup savaşmaya hazır mısın? Mech Arena oyunu senden rakiplerine karşı mücadele vermeni istiyor!
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rumble Arena

    Rumble Arena, Android cihazlar için geliştirilen sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Frenzy Arena - Online FPS

    Frenzy Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Arena Masters

    Arena Masters, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.