Dead Paradise: The Road Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu anlar bizleri bekliyor.

Smokoko Games tarafından geliştirilen Dead Paradise: The Road Warrior ücretsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıktı.

Muhteşem grafiklere ve eşsiz içeriklere sahip olan yapım da hiç görmediğimiz araç modelleri yer alıyor. Dead Race tarzında bir oyun olarak karşımıza çıkan yapımda araçlara farklı silah modelleri ve farklı türde nesneler ile donatacak aksiyon dolu mücadelelere katılacağız.

Geniş ve zengin bir aksiyon dünyasına sahip olan oyunda 90’dan fazla farklı seviye yer alacak. Buna ek olarak benzersiz haritalar ile oyuncular çok sayıda farklı mekanda savaşlara katılabilecekler. 15 eşsiz düşman türüne sahip olan oyunda 10 farklı ölüm arabası da yer alacak. Oyuncular araçlarını yükseltebilecek ve daha hızlı bir hale getirebilecekler.

Mobil platformda 1 milyonun üzerinde indirilen Dead Paradise: The Road Warrior sunduğu fantastik yapısı ile oyunculara doyurucu bir aksiyon deneyimi yaşatıyor. Mobil alanda ücretsiz olarak adından söz ettiren mobil aksiyon oyunu şu sıralar ilgiyle de oynanmaya devam ediyor. Oyunda en iyi katşl şöför olabilmek için mücadele edecek ve rakiplerimizi öldüreceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Dead Paradise: The Road Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
649.4 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu yarışlar bizleri bekliyor.

Mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Dead Paradise oyuncuları aksiyon ve gerilim dolu bir dünyaya götürüyor.

Smokoko Games imzası ile geliştirilen mobil aksiyon oyunu kaliteli görselleri ve çaprıcı grafikleri ile oyunculara gerilim yüklü dakikalar yaşatıyor. Birbirinden farklı araçların yer aldığı yapım da oyuncular diledikleri araçların sahibi olabilecek, farklı silah modelleri ile geliştirebilecek aksiyon dolu mücadelelere giriş yapabilecekler.

Ölüm Yarışı tadında bir oynanışa sahip olan yapım da birbirinden farklı yarışçılara karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. Zırhlı ve silahlı araçlar ile oyuncular birbirlerini yarış dışı bırakmaya çalışacaklar. 90 farklı benzersiz seviye ile oyuncular kıran kırana savaşacaklar. 14 farklı düşman türü, 10 farklı araç, 4 farklı yükseltme ve daha fazlası oyunculara sunuluyor.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından adeta bir tutku haline gelen mobil yapım her iki platformda da ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Sıradan yarış oyunlarının aksine bir yapıya sahip olan mobil yapım kendine has yol şartları ile de oyuncuları zorlayacak.

Oyun içerisinde bir yandan hayatta kalmaya diğer bir yandan da bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Road Warrior

    Road Warrior, Android platformunda oynayabileceğiniz en heyecanlı araba yarışı oyunlarından biridir.
  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Space Warrior: The Origin

    Space Warrior: The Origin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • The Warrior

    Tek atışta kaç düşmanı vurabilirsin?
  • On The Road

    On The Road, kontrol edeceğiniz top ile birlikte yoldan çıkmamaya çalışacağınız eğlenceli ve yetenek isteyen bir Android oyunudur.
  • Warrior Legend

    Çöp adamlar ile savaşacağız
  • Into the Dead APK

    Into the Dead APK popüler zombi oyunları arasında! Zombilerin istila ettiği dünyada hayatta kalan tek kişsiniz. Yürüyen ölülere ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Rampage Road

    Mobil platformda tempolu bir aksiyon oyunu oynamaya hazırlanın.