DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak adından da anlaşılacağı üzere zombi temalı bir aksiyon oyunudur.

Oldukça sağlam bir hakiye temeline kurulan DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, 3D shooter tarzında oynanan bir oyundur. Oyunun hikayesine değinecek olursak, gizli bir araştırma merkezi ‘DEAD PLAGUE’ isminde ölümcül bir virüsü sızdırır. Sıcak ve tropikal bir iklime sahip olan oyun bölgesinde virüs hızla yayılır ve virüse bulaşan insanlar zombilere dönüşür.

Virüsün yayılmasına karşı koymak adına ‘BIOCORP’ adında bir örgüt kurulur. Oyunda siz bu örgütün bir parçası olarak mücadele vereceksiniz. Örgütün bir parçası olarak da göreviniz virüs tehlikesinin bulunduğu ortamlarda DNA numuneleri toplamak ve zombilerin türemesinin ardındaki sır perdesini aralamak. Ayrıca virüse karşı bir panzehir oluşturma ihtimali de bulunuyor.

Hayatta kalma anlamında kıyasıya bir aksiyona girişeceğiniz DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
428 MB DOSYA BOYUTU

DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak size soluksuz bir aksiyon vaat eden bir mobil oyundur.

Tek oyunculu olarak hikayeye bağlı ilerlenen mobil oyunda 3D shooter tarzı bir oyun mekaniği kullanılıyor. Oyunun en cazip noktası da kuşkusuz hikayesi. Birkaç ay önce gizli bir araştırma merkezinden ölümcül bir virüs insanoğlunun üzerine salınmıştır. ‘Dead Plague’ ismiyle anılan bu ölümcül virüs sıcak ve tropikal coğrafyada hızlıca yayılır. İnsan türünü zombiye dönüştüren bu virüsün yayılmasını engellemek adına ‘BIOCORP’ adında bir örgüt kurulur.

Oyun boyunca BIOCORP örgütünün bir parçası olarak mücadele verilecektir. Göreviniz ise virüsün yayılmasını engellemek ve virüsün yayılma sebeplerini araştırmak olacak. Tabi tüm bunları yapmak kolay olmayacak. Oyun boyunca zombilerin saldırılarından korunmalı ve riskli bölgelerde DNA örnekleri toplamak durumundasınız.

Sürükleyici bir aksiyonun yaşandığı DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak mobil oyununu tek oturuşta bitirmek isteyeceksiniz. GameSpire yapımı bu mobil oyunu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Pirate: Plague of the Dead

    The Pirate: Plague of the Dead'de yaşayan ölülerden oluşan tayfamızla açık denizleri fethediyoruz
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • Dead Ahead: Zombie Warfare

    Dead Ahead: Zombie Warfare, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dead Strike 4 Zombie

    Dead Strike 4 Zombie, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Zombie Massacre - Walking Dead

    Zombie Massacre - Walking Dead zombilerin arasına daldığımız bir FPS oyunudur
  • DEAD WARFARE: Zombie

    DEAD WARFARE: Zombie, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi temalı FPS oyunu.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.