Deadlock: Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Deadlock: Online kuşabakışı kamera açısından oynanan bir online aksiyon oyunudur

Deadlock: Online hızlı ve aksiyon dolu online karşılaşmalar yapabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz top down shooter türünde bir aksiyon oyunu olan Deadlock: Online'da temel olarak birbiriyle savaşan tarafları yöneterek farklı oyun modlarından birinde galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. Oyun tıpkı bir FPS oyununun kuşbakışı kamera açısıyla oynanan versiyonu gibi. Deadlock: Online'ı dilerseniz çevrimdışı olarak tek başınıza dilerseniz çevrimiçi olarak diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz. Online modda çok daha yüksek heyecan içeren karşılaşmalar yapabilmeniz mümkün.

Deadlock: Online'ın çevrimdışı modunda botlarla maç yapabileceğiniz gibi size dalga dalga saldıran düşmanlara karşı ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğinizi test edebilirsiniz. Online modda ise dilerseniz farklı kontrol noktalarını ele geçirerek kaynak toplamaya ve karşı takımı yenmeye çalışabilir, deathmatch karşılaşmalarında diğer takım oyuncularını ortadan kaldırmaya çalışabilir veya tek başınıza bütün oyunculara meydan okuyabilirsiniz.

Deadlock: Online'da oyunculara çok sayıda silah seçeneği sunulurken bu silahları modifiye edebiliyor farklı ekipmanlar kullanabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri basit görünse de oynanış oldukça eğlenceli.

Can Erdil Şentürk

Deadlock: Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
80.7 MB DOSYA BOYUTU

Deadlock: Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online savaş oyunudur

Deadlock: Online eğer diğer oyuncularla bolca rekabet içeren karşılaşmalar yaparak zamanınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir online kuşbakışı savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Deadlock: Online'da takımlar halinde diğer oyuncularla savaşabileceğiniz gibi tek başınıza yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Oyunda sürekli aksiyon içerisinde olduğunuz için kısa sürede oyundan sıkılmanız mümkün değil. Oyunda yer alan farklı oyun modları ve haritalar oyunu zenginleştirirken oyunculara farklı silahları, ekipmnanları kullanabilme ve modifiye edebilme imkanı veriliyor.

Deadlock: Online'ı çevrimdışı olarak da oynayabilmeniz mümkün. Bu modda dilerseniz botlarla karşılaşma yapabilir veya size dalga dalga saldıran botlara karşı en uzun süre hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. Tek kişilik oyun modu güzel bir pratik yapma aracı olarak düşünülebilir.

Deadlock: Online'ın çok oyunculu modunda ise farklı karşılaşma şekilleri mevcut. Klasik olarak tek başınıza veya takım halinde diğer oyuncularla savaşabileceğiniz gibi belli kontrol noktalarını ele geçirerek rakip takımdan daha fazla kaynak toplamaya çalışabilirsiniz.

Deadlock: Online basit grafiklere sahip olsa da zengin bir içerik ve eğlenceli bir oynanış sunmayı başarabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hide Online APK

    Hide Online APK, çok oyunculu (multiplayer) saklambaç oyunu. Aksiyon shooter öğelerini içermesiyle klasik saklambaç oyunlarından ayrılıyor.
  • Modern Ops: Online FPS

    Online savaşta farklı stratejiler ve taktikler kullanın.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Max Shooting

    "Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Modern Strike Online

    Modern Strike Online, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli online fps oyunu.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu