Death Moto 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Death Moto 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Death Moto 4 hem yüksek hız yapıp hem de aksiyoa dalmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Death Moto 4'de oyuncular oldukça zorlu yarışlara katılıyorlar. Bu yarışlarda katılımcılar ölümüne yarışmaktalar. Biz de rakiplerimiz karşısında üstüne gelebilmek ve bitiş çizgisinden ilk geçebilmek için çabalamaktayız.

Death Moto 4'te oyuncular farklı motorları kullanabilmekteler. Oyunda yarışları kazanadıkça yeni motorların kilidini açabilmekteyiz. Ayrıca kullandığımız motorları geliştirebilmemiz ve daha güçlü ve hızlı hale getirebilmemiz de mümkün. Oyunda motorlarımıza makinalı tüfekler ve hatta roketler gibi uçuk silahlar monte edebiliyor, bu silahları kullanarak düşmanlarımızla savaşabiliyoruz.

Death Moto 4 içinde heyecan dolu kovalamacalar bizi bekliyor. Oyun içinde yer alan nitro gibi özelliklerle heyecanın dozunu da artırabiliyoruz. Oyunun tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Death Moto 3

    Death Moto 3, motosikletimizle kalabalık şehir yollarında yarışlar yaptığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • Death Moto

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Moto Racing

    Moto Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Moto Delight

    Moto Delight, size verilen motosiklet ile çılgınca hareketler yapmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Moto GP 2014

    Moto GP 2014 heyecan dolu bor yarış oyun