Death Moto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur.

Death Moto, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve farklı bir motor yarış oyunudur. Size kısaca şunu söyleyebilirim ki, Death Moto'da oynadığınız karakterlerle yollarda karşılaşmak istemezsiniz.

Death Moto, motor yarışını farklı bir göreve dönüştüren enteresan bir oyun diyebilirim. Oyunda bir motorcuyla yolda ilerliyorsunuz fakat yolda sizden başka motorcu olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden de karşınıza çıkan bütün motorculara elinizdekileri fırlatıp öldürmeye çalışıyorsunuz.

Çılgın bir motor sürücüsü olarak oynayacağınız oyunda yolda ilerlerken karşınıza çıkan bıçak, şişe gibi malzemeleri toplamanız gerekiyor. Çünkü diğer motorculara bunları fırlatmak için kullanıyorsunuz.

Arabalardan rahatsız olmayan çılgın motorcumuzu yalnızca diğer motor sürücüleri rahatsız ediyor. Yolların tek motorlu hakimi olmak isteyen kahramanımızın, diğerlerine elindeki malzemeleri fırlatarak yok etmeye çalışırken aynı zamanda kazalardan da kaçınması gerekiyor.

Oyunun kontrolleri de gayet kolay diyebilirim. Tek yapmanız gereken sağa sola motoru kaydırıp diğer motorlara nişan aldığınız anda ekrana dokunmak. İsterseniz zaman zaman ekrana parmağınızla basılı tutarak da motoru hızlandırabiliyorsunuz. Fakat bu süper hız çok uzun sürmüyor, nitrojeniniz bittiği zaman yavaşlıyorsunuz.

Oyunda kullanabileceğiniz üç farklı motor var fakat iki tamesinin kilidini açtırmanız gerekiyor. Ayrıca 3D sorunsuz grafikleri de oyunun bir diğer artısı. 10 milyondan fazla indirilen bu motor yarışı oyununu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Death Moto

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
14.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarış oyunudur.

Death Moto, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir motor yarış oyunudur. Fakat bu oyuna yarış oyunu demek haksızlık olacaktır çünkü kahramanımız yarışmak yerine diğer motorcuları sabote etmeyi tercih ediyor.

Orijinal ve farklı bir tarza sahip olan Death Moto'da aslında bir yarış yapmıyorsunuz. Normal bir otobanda ilerliyorsunuz ve diğer arabalarla motorlar da sizinle birlikte ilerliyor. Fakat sizin bambaşka amaçlarınız var.

Yolların tek hakimi olmak istediğiniz için yollardaki bütün diğer motorcuları yok etmek istiyorsunuz. Bu yüzden de yol boyunca topladığınız şişeleri, bıçakları ve diğer şeyleri motorculara fırlatıyorsunuz.

Oyunun kontrolleri gayet kolay diyebilirim. Motorunuzla sağa sola ilerlerken diğer motorculara nişan almaya çalışıyor ve aldığınız anda ekrana dokunarak bir şeyler fırlatıyorsunuz. Ayrıca nitro moduyla istediğiniz zaman ekrana basılı tutarak hızlanabiliyorsunuz fakat bu çok uzun sürmüyor.

Arabalardan rahatsız olmayan çılgın motorcuyu sadece diğer motorcular rahatsız ediyor bu yüzden arabalara ateş etmiyorsunuz. Tabi bu esnada kaza yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Kısaca, bu motorcuyla yollarda karşılaşmak istemezsiniz!

Oyunda kullanabileceğiniz 3 farklı motor var fakat bunların kilidini açtırmanız gerekiyor. Eğer siz de motor kullanmayı seviyor ve eğlenceli, bağımlılık yapıcı bir oyun arıyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Death Moto 4

    Death Moto 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Moto 3

    Death Moto 3, motosikletimizle kalabalık şehir yollarında yarışlar yaptığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Moto Racing

    Moto Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Moto Delight

    Moto Delight, size verilen motosiklet ile çılgınca hareketler yapmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Moto GP 2014

    Moto GP 2014 heyecan dolu bor yarış oyun