Death Tour- Racing Action Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Aracımızı silahlarla donatacak ve rakiplerimizi etkisiz hale getireceğiz.

Pragmatix tarafından mobil platforma geliştirilen Death Tour- Racing Action Game, oyunculara aksiyon dolu dakikalar sunuyor.

Diğer yarış oyunlarının dışına çıkarak hem yarışı hem de savaşı oyunculara sunan yapım, oldukça etkileyici grafiklere sahip. Oyun içerisinde araçlarımıza silahlar takabilecek ve rakiplerimizi saf dışı bırakabilmek için bu silahları kullanabileceğiz. Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım, mobil platformun en iyi aksiyon oyunlarından birisi olarak gösteriliyor.

Oyunculara modifiye imkanı da veren yapım, araçlara birbirinden farklı silahlar ile donatma ve daha etkili bir hale getirmemiz için oldukça zengin bir içerikten oluşuyor. Bünyesinde çok sayıda farklı araç bulunduran yapım, Twisted Metal, Flatout, Mad Max, Vigilante 8 ve Carmageddon tarzı oyunların en iyi özelliklerine sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Çeşitli oyun modlarının yer aldığı oyunda, birbirinden farklı görevleri yerine getirecek ve ödüller kazanacağız. Hikaye eşliğinde sürecek olan yapım da, hayatta kalmaya çalışacak ve diğer araçları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Modern konsol grafiklerinde yarış oyunu oynamak istiyorsanız, Death Tour’u denemenizi tavsiye ederiz.

Doğukan Çağlakpınar

Death Tour- Racing Action Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Silahlarla dolu bu yarış oyununa hoş geldiniz.

İOS platformunda oldukça geniş bir kitle tarafından oynanan başarılı yapım Death Tour- Racing Action Game, oyunculara yarıştan çok savaşmaya dayalı bir ortam sunuyor.

Pragmatix tarafından mobil platform için geliştirilen yapımda çok sayıda farklı araç modeli yer alıyor. Birbirinden farklı silahların da yer aldığı oyunda, dilediğimiz aracı kişiselleştirebilecek ve silahlarla donatarak daha etkili bir hale getirebileceğiz.

Sürükleyici yapısı ile rakiplerinin önüne geçen mobil yapım, grafikleri bakımından da oyuncuları tatmin etmeyi başarıyor. Farklı oyun modları ile oyunculara zengin bir içerik sunan yapım, modern konsol seviyesinde bir yarış dünyası sunuyor. Oyun içerisinde yer alan bütün araçların kendilerine has şasileri, motorları, tamponları ve gövde kitleriyle dolu garajları bulunuyor.

Oyuncular bu garajlarda yeni silahlar ile araçlarını güçlendirebilir ya da performansını arttırabilirler. Ondan fazla öldürücü silah ile tam bir rekabet ortamı sunan yapım, hikaye şeklinde ilerlerken oyunculara da çeşitli görevler sunmaktadır. Dünyanın bilindik yerlerinde hayatta kalabilmek için rakiplerimizi etkisiz hale getirmemiz gerekecek.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Street Racing Tour

    Sokak yarışçısı olmaya çalışacağız.
  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Death Rover

    Uzaylılara ve zombilere karşı savaşacağız.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Cyberline Racing

    Ölüm yarışına hoş geldiniz.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.