DeckEleven's Railroads

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Kendi demiryolu imparatorluğumuzu kuracağız.

DeckEleven Entertainment tarafından geliştirilen ve günümüzde üç farklı mobil platformda oyuncular tarafından oynanmaya devam edilen DeckEleven's Railroads strateji oyunları arasında yer alıyor.

3D grafik açıları eşliğinde oyunculara demiryolu kurma ve yönetme fırsatı veren yapım da trenlerin seferlerini ve gidecekleri yerleri belirleyecek, gerçekçi içerikler eşliğinde demiryolumuzu bir imparatorluk haline getirmeye çalışacağız.

Trenlerimizde insanların yanı sıra kargolar da taşıyacak ve bu taşıdığımız kargolardan elde ettiğimiz ücretler ile yeni demiryolları da inşa edebileceğiz.

Hindistan’dan ABD’ye, Kanada’dan Fransa’ya birçok ülke arasına demiryolları inşa edebilecek, insanların daha iyi ve rahat seyahat etmelerini sağlayabileceğiz.

Farklı tren modelleri de oyun içerisinde karşımıza çıkan içerikler arasında yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

DeckEleven's Railroads

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
34.1 MB DOSYA BOYUTU

Kendi demiryolu imparatorluğumuzu kuracağız.

Android, iOS ve Windowsphone üzerinde oynaması ücretsiz olarak yayınlanan DeckEleven's Railroads ile demiryolu imparatorluğu kurmaya hazır olun.

DeckEleven Entertainment tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan DeckEleven's Railroads ile kendi demiryolu ağımızı hayata geçirme fırsatı bulacağız.

ABD, Kanada, Fransa ve Hindistan gibi ülkelerde inşa ettiğiniz demiryolları ile hem insan hem de yük ve kargo taşıyarak gelir elde etmeye çalışacağız. Elde ettiğimiz gelirler ile trenlerin daha fazla sefer yapmasını sağlayacak, daha yüksek gelir elde edebileceğimiz işlere imza atacağız.

Zengin içeriğinin yanı sıra gerçekçi yapısı ile şuana kadar oyuncuları tatmin etmeyi başaran yapım da 3D grafik açıları yer alıyor. Oyuncular başarılı grafik açıları eşliğinde gerçekçi bir demiryolu yönetme deneyimi yaşıyorlar.

Üç farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen başarılı oyun, yıllardır güncelleme almıyor.

Doğukan Çağlakpınar

DeckEleven's Railroads

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
32.58 MB DOSYA BOYUTU

Kendi demiryolu imparatorluğumuzu kuracağız.

Eğer cevabınız evet ise sizlere DeckEleven's Railroads adlı oyunu oynamanızı öneriyoruz.

3D grafik açıları eşliğinde oyunculara kendi demiryolu imparatorluğunu kurma fırsatı veren DeckEleven's Railroads sürükleyici oynanış yapısı ile beğenileri toplamaya devam ediyor.

Üç farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen başarılı yapım zengin içeriğinin yanı sıra bünyesindeki farklı lokomotif türleri ile oyuncuların beğenisini kazandı.

Fransa, Hindistan ve ABD gibi ülkeler arasında demiryolu ile yük ve kargo taşıyacağımız oyun da gerçekçi yapı eşliğinde seferler düzenleyecek, trenlerin nerelere uğrayıp yük alacağını belirleyeceğiz.

Oynaması ücretsiz yayınlanmasından sonra binlerce oyuncuya ulaşan yapım günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilirken yapım 2014 yılından bu yana da güncelleme almıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • AEA

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak strateji savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.