Deep Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME

Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bilim kurgu filmlerinden esinlenilen oyunda değerli madenleri topluyorsunuz.

Bir gezegenin değerli madenlerini bulmaca çalıştığımız bir oyun olan Deep Town, nadir metallarin ve taşların ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bir oyundur. Yüksek teknoloji ürünü işleme tesislerini yönettiğiniz oyunda kendi tesisinizi üretebiliyor ve yüksek teknoloji aletlerini kullanabiliyorsunuz. Kendi yeraltı şehrinizi de inşa etmenizi sağlayan oyunda farklı robotları kontrol edebiliyor ve iş akışını gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Strateji tabanlı bir oyun olan Deep Town'da kaynaklarınızı iyi kullanmalı ve değerli madenlere zarar vermemelisiniz. Farklı özel güçler kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Farklı şartlarda geçen oyunu beğenerek oynayabilirsiniz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Deep Town, aynı zamanda oynarken düşündüren bir oyundur. Stratejik kararlar almalı ve değerli madenleri gün yüzüne çıkarmalısınız. Eğer madencilik oyunlarını seviyorsanız bu oyun mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Deep Town oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Deep Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Deep Town, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.

Deep Town, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji tabanlı bir madencilik oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda değerli taşları ve madenleri bulmaya çalışıyorsunuz.

Farklı gezegenlerin topraklarını sondajladığınız oyunda değerli taşları ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve madenlere zarar vermemelisiniz. Yüksek teknoloji ürünü makineleri kullandığınız oyunda kendi yeraltı şehrinizi kurabiliyor ve aynı zamanda kendi tesisinizi de inşa edebiliyorsunuz. Eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Deep Town ile boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Farklı robotları kontrol edebileceğiniz oyunda özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Farklı şartlarda geçen oyun mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Ayrıca strateji tabanlı bir oyun olan Deep Town'da aldığınız kararları düşünerek almanız gerekiyor. 

Dikkat gerektiren bir oyun olan Deep Town, kolay oynanışı ve etkileyici atmosferiyle de dikkat çekiyor. Son derece basit bir kurguya sahip olan oyunda hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Farklı özel güçler kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer madencilik oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyunu da mutlaka denemelisiniz.

Deep Town oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Town

    Adventure Town, strateji ve macera öğelerini harmanlayan bir şehir kurma oyunudur.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Triple Town

    Triple Town, çeşitli stratejilerle kasaba oluşturulan ve bunu yaparken yapboz mantığında giden bir mobil oyun.
  • Town of Salem - The Coven

    Kötü adamları bulmaya çalıştığınız bir strateji oyunu
  • Ghost Town Defense

    Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • ZOMBIE TOWN AHHH

    ZOMBIE TOWN AHHH ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Chibi Town

    Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.