Defend Your Turf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Defend Your Turf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mahalle kavgası oyunudur

Defend Your Turf oldukça ilginç ve keyifli bir oynanış tecrübesi yaşatan bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Defend Your Turf'te küçük bir kasabaya konuk oluyoruz. Bu kasabada mavi kıyafetler giyen adamlar ve kırmızı kıyafet giyen adamlar yaşıyorlar. Fakat bu iki tarafın yıldızı bir türlü barışmıyor. Bu nedenle iki taraf bölgelerini korumak için sürekli kavga ediyorlar. Biz de bu taraflardan kırmızıların yardımına koşuyoruz ve mavili adamları yenebilmeleri için mücadele ediyoruz.

Defend Your Turf temel olarak bir mahalle kavgası oyunu. Oyunda bir grup kırmızı adamı bir gurp mavi kahraman ile savaştırıyoruz. Bu savaşlar oldukça taktiksel bir yapıya sahip. Rakiplerimizi yenebişmek için hem farklı silahları kullanmamız, hem de etrafımızdaki savunmamıza yardımcı olacak araçlardan faydalanmamız gerekiyor. Oyun kimi zaman bir beat em up oyunu, kimi saman da bir strateji oyunu tadı veriyor.

Retro tarzda 8 bit grafiklere yer veren Defend Your Turf kolay dokunmatik kontrollere sahip.

Can Erdil Şentürk

Defend Your Turf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Defend Your Turf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Defend Your Turf süper eğlenceli oynanış yapısıyla dikkat çeken bir mobil taktiksel aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Defend Your Turf'te ilginç bir hikaye bizi bekliyor. Dünya üzerindeki bilinmeyen bir noktada yer alan küçük bir şehirde mavi giyen bir grup adam nedense kırmızı giyen adamlara sinir oluyorlar ve gördükleri yerde saldırıyorlar. Olay mahalle kavgasına dönüşünce taraflar bölgelerini korumak için çarpışıyorlar. Biz bu mahalle kavgalarında krımızı adamların yanında yer alıyoruz ve onların kendi bölgelerini mavilere karşı korumalarına yardımcı oluyoruz.

Defend Your Turf'teki savaşlar stratejik derinliğe sahip. Oyunda mahalle kavgası yaparken kahveden adam toplayıp düşmanınızın karşısına çıkabiliyorsunuz; fakat yapacağınız hamleleri iyi hesaplamanız lazım. Mavi şirinleri pataklayabilmek için her yola başvurabiliyor, pisleşebiliyorsunuz. Kimi zaman çöp tenekesini kahramanlarınızın üzerine giydirerek onları darbelerden koruyor, kimi zaman düşmanınıza gizlice yaklaşarak suikast yapabiliyor, kimi zaman da mavi şirinlerin tepesine araba indirebiliyorsunuz. Yani Defend Your Turf pataklama konusunda yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir oyun.

Defend Your Turf retro tarzda grafiklere ve kolay kontrollere sahip. Oyunun düşük dosya boyutu da bir diğer artı puan.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defend Your Life Tower Defense

    Gerçek zamanlı bir kule savunma oyunu oynayacağız.
  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • NEO TURF MASTERS

    NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Defend The Bunker

    Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Defend the Brain

    Defend the Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • 300: Seize Your Glory

    300: Seize Your Glory, aksiyon severlerin heyecan içinde oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • KILL YOUR BF Death Of Stickman

    KILL YOUR BF Death Of Stickman ile erkek arkadaşınızdan veya eşinizden intikam alabilirsiniz