Defender III

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Fantastik savaş dünyasına rekabete doyacaksınız.

Canavarlarla dolu bir dünyada savaşmaya hazır olun. Sürükleyici yapısı ile dünyanın dört bir yanından oyuncuları gerçek bir savaş ortamında buluşturan Defender III, mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulmuştur.

Çarpıcı grafikleri ve sürükleyici atmosferi ile dikkatleri üzerine çeken yapım, yayınlandığı günden bu yana oldukça yoğun bir ilgi ile oynanmaktadır. Görsel efektlerin oldukça sağlam kullanıldığı oyunda, fantastik yaratıklar ve fantastik efektler bulunmaktadır. 500’den fazla ve farklı seviyenin yer aldığı oyunda, 4 farklı element vardır. Bu elementler de rüzgar, su, toprak ve ateştir. Muhteşem oyun sahneleri ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım, inceleme puanıyla 5 üzerinden 4.4 almıştır.

Birbirinden farklı yaratıkların yer aldığı oyunda çok sayıda yetenek kartı da bulunmaktadır. Oyuncular bu kartlar ile yaratıklarına yeni özellikler kazandırabilir ve daha etkili bir hale getirebilirler. Hızlı ve tempolu savaşlar yapacağımız oyunda toplu bir şekilde saldıracak ve düşman birliklerini etkisiz hale getirmek için ter dökeceğiz. Buna ek olarak oyunda kule savunma görevleri de yaparak düşmanları etkisiz hale getireceğiz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Defender III

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Şiddetli savaşlara hazırlanın.

DroidHen tarafından Android ve İOS platformuna sunulan Defender III ücretsiz bir aksiyon oyunudur. 

500’den fazla seviyenin yer aldığı oyunda, oldukça kaliteli ses efektleri kullanılmıştır. Oyun içerisinde birbirinden farklı yeteneklere sahip yaratıklar bulunmaktadır. Bunlara ek olarak oyun içerisinde yer alan yetenek kartları da bizlere yaratıklarımızı geliştirme ve daha güçlü hale getirme fırsatları sunmaktadır. 

Oyun içerisinde kulemize birlik ve silahlar yerleştirecek ve bize karşı hücum eden düşman yaratıklarını etkisiz hale getirmek için saldırılar düzenleyeceğiz. Hız ve tempo bakımından oyuncuları hareketli bir yapıya götüren Defender III, hem Android hem de İOS platformunda oynanabilmektedir.

Yayınlanması ile mercek altına alınan oyun, 5 üzerinden 4.4 gibi bir inceleme puanı alarak oyunculara bekleneni başarıyla vermiştir. Görsel efektleri ile hoş bir görünüme sahip olan mobil oyun, grafikleri açısından da oldukça başarılı görünüyor. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan yapım, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaktadır. Günümüzde bu rakam giderek artmaktadır. Mobil cihazınızda kaliteli bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz Defender III’ü denemelisiniz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defender Z

    Dünyayı koruyacağız.
  • Monster Killing City Shooting III Trigger Strike

    Dev yaratıklara karşı savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Defender 3

    Krallığı koruyabilmek için savunun.
  • Microsoft Defender ATP

    Microsoft Defender Android İndir: Kurumlar için gelişmiş antivirüs programı
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.