Defenders 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.

Defenders 2, kule savunma ve kart toplayarak ilerlenen oyunlara ilginiz varsa Android cihazınıza kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşündüğüm bir oyun. Yeraltında yaşayan kızgın yaratıkların koruduğu sırlarla dolu topraklarda gezindiğimiz oyun temelinde savunma ve saldır üzerine kurulu, son derece sürükleyici bir yapım olduğunu baştan belirtmem gerek.

Kule savunma ve kart toplama oyunlarını başarılı bir şekilde harmanlayan Prime World: Defenders’ın devamı niteliğinde hazırlanan Defenders 2’de yeraltında yaşamanı sürdüren ceset yiyiciler, hayaletler gibi birbirinden korkunç görünen iğrenç görünümlü yaratıklarla karşılaşıyoruz.

Bu yaratıklar tarafından korunan hazinelerle dolu topraklarda gezintiye çıkıyoruz. Tabii ki yolumuzda karşımıza çok sayıda düşman çıkıyor. Bu düşmanların tamamen gerçek oyunculardan oluşması oyundaki heyecan dozunu ikiye katlıyor. Kuleleri toplamanın dışında sahip olduğumuz kuleleri de çok iyi korumamız gerekiyor. Ekranda çıkan direktifler doğrultusunda saldırılarımızı gerçekleştiriyor veya savunma yapıyoruz. Başka bir deyişle açık dünya strateji oyunu beklentiniz olmasın.

Erkan Calp

Defenders 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
363 MB DOSYA BOYUTU

Defenders 2, ödüllü kule savunma oyunu Prime Word: Defenders'ın yenisi.

Defenders 2, kule savunma ve kart toplama oyun türlerini birleştiren ödüllü iOS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz strateji oyununda yeraltı canavarları tarafından korunan hazinelerle dolu gizemli topraklara ayak basıyoruz. Onlarca farklı türde yaratığın yaşadığı bu topraklara sonradan gelip sahibi olmak düşündüğümüz kadar kolay olmuyor.

Kart toplama sisteminin de bulunduğu kule savunma oyununda hazinelere sahip olmak için indiğimiz sırlı topraklarda sürprizlerle karşılaşıyoruz. Sürü halinde dolaşan, patlayan, hayaletli, ceset yiyen ve daha nice canavar türü yetmezmiş gibi bir o kadar bölüm sonu canavarıyla mücadele etmemiz gerekiyor. Sonradan ayak bastığımız topraklarda hakimiyeti sağlamak için farklı stratejiler geliştirmemiz, bizim olmayan kuleleri almamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Tap Defenders

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Tap Defenders mobil oyunu, insanlığın yaşadığı tehlikeyi müthiş bir defansla savuşturacağınız keyifli bir strateji oyunudur.
  • CRYSTAL DEFENDERS Lite

    CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • Defenders

    Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur
  • Warcher Defenders

    Warcher Defenders, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.