Defenders & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Defenders & Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici efektlere sahip farklı bir savunma oyunudur.

Defenders & Dragons, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri etkileyici grafiklere sahip bir aksiyon ve savunma oyunudur.

Balewyrm'ın ejderhalardan oluşan karanlık ordusuna karşı tüm krallıkları korumak için ölümüne savunma yapacağımız oyun oldukça eğlenceli ve sürükleyici.

Kahramanımız ve özel yetenekleri sayesinde ejderhalara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi ordumuz içerisinde yer verebileceğimiz ve bizimle omuz omuza savaşacak birçok askerimiz de oyunda yer almaktadır.

Birçok başarımın yer aldığı oyunda kontrolünü elimize alabileceğimiz bir şovalye, bir okçu, bir cüce savaşçı ve çok daha fazlası yer almaktadır. Bölümler ilerledikçe yeni kahramanların kilidini açabilir, oynadığınız bölümlerde elde edeceğiniz altınlar yardımıyla kahramanınızı ve ordunuzu güçlendirebilir, yeni yetenekler öğrenebilir ve çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz.

Tek kişilik hikaye moduna sahip olan oyun ayrıca dünya üzerindeki diğer oyunculara karşı savaşabileceğiniz bir çoklu oyuncu moduna da sahiptir.

Oldukça sürükleyici, bağımlılık yapan ve eğlenceli bir Android oyunu olan Defenders & Dragons'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Defenders & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
88.3 MB DOSYA BOYUTU

Defenders & Dragons, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici grafiklere sahip olan aksiyon dolu bir savunma oyunudur.

Defenders & Dragons, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri etkileyici grafiklere sahip aksiyon dolu bir savunma oyunudur.

Oyunda amacımız kendi seçeceğimiz kahraman ve farklı askerlerden oluşturabileceğimiz ordumuz yardımıyla şehrimizin kapılarına dayanan ejderhaları yok etmek ve krallığın güvenliğini sağlamaktır.

Tek kişilik senaryo modunda bölümleri geçtikçe kontrolünü elimize alabileceğimiz farklı şövalye, okçu, cüce savaşçı gibi farklı kahramanlar ve her kahramanın kendine özgü farklı yetenekleri bulunmaktadır. Ayrıca her bölüm sonunda kazandığımız altınlar yardımıyla kahramanlarımızın özelliklerini veya ordumuzda yer alan askerlerin özelliklerini geliştirebiliyoruz.

Çoklu oyuncu modunda ise bizler gibi Defenders & Dragons oynayan dünya üzerindeki diğer oyunculara karşı kendi kahramanımız ve ordumuzla savaşma şansına sahip oluyoruz.

Etkileyici grafikleri, gerçekçi ses efektleri, sürükleyici oynanışı ve gelişmiş özelleştirme seçenekleriyle kullanıcılara mükemmel bir savunma oyunu deneyimi sunan Defenders & Dragons'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darn you Dragons!

    Darn you Dragons! heyecan dolu bir Android oyunudur
  • Men in Black: Galaxy Defenders

    Men in Black (Siyah Giden Adamlar) serisinin resmi mobil oyunu
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Defenders

    Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur
  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Tub Defenders

    Tub Defenders, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Defenders 2

    Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.