Defenders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
512 TOPLAM İNDİRME

Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur

Defenders eğer strateji oyunlarını seviyorsanız tavsiye edebileceğimiz, türünün en iyileri arasında yer alan bir kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Defenders, Prime World evreninde geçen bir hikayeye sahip. Bu evrende düşmanlarımız bize akın akın saldırırken kendimizi savunmak için kulelerimizi inşa ediyoruz ve kaynakları topladıkça kulelerimizi geliştirerek düşmanlarımızı durdurmaya çalışıyoruz.

Defenders ortalamanın üzerindeki grafik kalitesiyle göz kamaştıran bir oyun. Detaylı grafikler renkli görsel efektlerle birleşiyor. Defenders oynanış olarak da zengin bir içeriğe sahip. Oyunda sadece kule kurarak düşmanlarımızla savaşmıyoruz. Koleksiyon kartı sistemine sahip oyunda farklı kuleler için özel kartlar topluyoruz ve kendi kule koleksiyonumuzu oluşturuyoruz. Bu kuleler 25'e yakın yükseltilebilir seviyeye sahip ve büyü gücü ile daha da güçlenebiliyorlar.

Defenders'da standart düşmanların haricinde bölüm sonu canavarları da oyuncuları bekliyor ve kullanıcılara bu bölümlerde bolca heyecan sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

Defenders

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
441 MB DOSYA BOYUTU

Defenders türünün en kaliteli örneklerinden olan bir kule savunma oyunudur

Defenders oldukça kaliteli grafikleri ve zengin içeriğiyle beğeni kazanan bir kule savunma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'ler üzerinde oynanabilen bir strateji oyunu olan Defenders klasik kule savunma oyunlarını kart oyunlarındaki koleksiyon oluşturma öğesiyle birleştiriyor. Primeworld evreninde geçen bir hiakyeye sahip olan Defenders'da farklı kule kartlarını toplayarak kendimize ait savunma kulesi koleksiyonları yaratabiliyoruz ve kendimize özel olan bir oyun sistemi geliştirebiliyoruz.

Defenders'da düşmanlar üzerimize saldırırken savunma kulelerimizi haritadaki önemli noktalara dikkatli bir şekilde yerleştirmeli ve doğru stratejiyle düşman birliklerini durdurmalıyız. Bunun yanında heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da bizleri bekliyor ve oyuna renk katıyor.

Defenders kullanabildiğimiz kulelerin seviye atlama sistemi bize 25 yükseltme yapabilme imkanı veriyor. Kulelerimiz 13 farklı büyü tipine sahip. Bu büyü tiplerini seçerken düşmanalrımızın hangilerine karşı dayanıklı olduğunu dikkate almamız gerekiyor.

Defenders özel bir görev oluşturma aracı ile birlikte geliyor ve oyunculara kendi bölümlerini oluşturabilme imkanı veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Tap Defenders

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Tap Defenders mobil oyunu, insanlığın yaşadığı tehlikeyi müthiş bir defansla savuşturacağınız keyifli bir strateji oyunudur.
  • CRYSTAL DEFENDERS Lite

    CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • Warcher Defenders

    Warcher Defenders, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.
  • Defenders 2

    Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.