Demi Lovato: Path to Fame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME

Demi Lovato: Path to Fame, Amerikalı şarkıcı, model, şarkı sözü yazarı Demi Lovato'nun resmi mobil oyunu.

Demi Lovato: Path to Fame, Amerikalı şarkıcı, oyuncu, model ve şarkı sözü yazarı Demi Lovato’nun Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu ve ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz. 23 yaşındaki güzel şarkıcının direktifleri doğrultusunda süperstar olmaya çalışıyoruz.

Ünlü şarkıcı Demi Lovato ve arkadaşlarının yardımı ve desteğiyle dünyaca konuşulan bir yıldız olmak için uğraş verdiğimiz oyunda müzik kariyerimiz boyunca attığımız her adımdan Demi’yi haberdar ediyoruz. Kimlerle arkadaşlık kuracağımıza, sahneye nasıl çıkacağımıza, hangi elbiseleri giyeceğimize Demi karar veriyor.

Onun en çok dinlenen şarkıcıları eşliğinde hikaye doğrultusunda ilerlediğimiz oyunda ünlü olmanın tüm zorluklarını yaşıyoruz. Sürekli konserler veriyor, her konsere farklı bir kostümle çıkıyoruz. Demi’nin menajeri ve arkadaşlarıyla sohbet ediyoruz. Bu noktada keşke Türkçe dil desteği olsaydı da diyaloglar anlam kazansaydı demeden de insan alamıyor kendini.

Erkan Calp

Demi Lovato: Path to Fame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Demi Lovato: Path to Fame, ABD'li ünlü şarkıcı, model Demi Lovato'nun resmi mobil oyunu.

Demi Lovato: Path to Fame, ABD’li ünlü şarkıcı, model, söz yazarı Demi Lovato’nun iOS platformunda yer alan resmi oyunu.

Hem iPhone hem de iPad’imizde oynayabildiğimiz ücretsiz ve fazla yer kaplamayan ünlüler oyunları arasında olan Demi Lovato: Path to Fame’de dünya genelinde şarkısı en fazla dinlenen, video klipleri en fazla izlenen, magazin dünyasında en fazla konuşulan isim yani yıldız olmaya çalışıyoruz.

Demi’nin müzikleri eşliğinde interaktif hikaye doğrultusunda ilerlediğimiz oyunda Demi Lovato sadece müzik kariyerimizi şekillendirmekle kalmıyor, sosyal yaşantımıza da müdahale ediyor. Biriyle tanışmadan öncelikle ona soruyoruz, konserlere nasıl kostümle çıkacağımıza da o karar veriyor. Arada sırada Demi’nin menajeri ve arkadaşlarıyla da görüşüyoruz. Tam bir yıldız olduğumuzda Demi ile aynı sahnede performans sergileyebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demi Lovato - Zombarazzie

    Demi Lovato - Zombarazzie, zombi paparazzilerden kaçtığınız bulmaca türünde bir mobil oyun.
  • Final Cut: Fame Fatale

    Macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Path of Adventure

    Sürükleyici bir savaş hikayesinde rol alarak zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Symmetria: Path to Perfection

    Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • The Path To Luma

    The Path To Luma'da yeni enerji kaynakları bulmak için yabancı gezegenlere seyahat ediyoruz.
  • Path to God

    Path to God, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Road To Dragons

    Road To Dragons, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir RPG olarak dikkat çekiyor.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.