Demigods

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Yaratıklarla savaşacağız.

Mobil platformda oyunculara birbirinden farklı oyunlar sunan Qumaron en yeni oyunu olan Demigods’u yayınladı.

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Demigods mobil strateji oyunları arasında yer alıyor. Üç farklı karakterin yer aldığı yapımda bu üç karakteri kontrol edebilecek birbirinden farklı görevleri başarmaya çalışacağız.

Güzel grafiklerin de yer aldığı yapım da seviye sistemi yer alacak. Oyuncular görevleri başardıkça seviyelerini yükseltebilecek ve tanrısal güçler elde edebilecekler. Zaman yönetimi de yapabileceğimiz oyun içerisinde düzinelerce yaratık ile karşılaşacak ve onlarla hayatta kalabilmek için savaşacağız.

Yunan efsanenelerinin yer aldığı bir hikâyeye dalış yapacağımız Demigods oynaması ücretsiz olarak marketlerde yer alıyor. Yapım şuanda 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Demigods

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
480.8 MB DOSYA BOYUTU

Yaratıklarla savaşacağız.

Mobil strateji oyunları arasına yeni katılan Demigods mobil platformun ünlü isimlerinden olan Qumaron tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

Üç farklı karakterin yer aldığı oyunda bu karakterlerin kendilerine özgü tanrısal yetenekleri de olacak. Hikâye tabanlı olarak oynanabilen yapım da oldukça yüksek kalitede grafik açıları ve zengin bir içerik yapısı bizleri bekliyor olacak.

Seviye sisteminin yer aldığı yapımda düzinelerce efsanevi yaratık ile savaşacak, birbirinden ünlü karakterler ile de tanışma fırsatı elde edeceğiz. Yunan efsanelerinin olduğu bir hikâyeyi karşımıza çıkaracak olan yapım basit oynanış yapısı ile her kesimden oyuncunun beğenisini kazanacak.

Aktif olarak 10 binden fazla oyuncuya ev sahiplği yapan Demigods tamamen oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur. Yapım Android ve iOS platformunda oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.