Desert Golfing

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
0.87 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz golf oyunudur.

Desert Golfing, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve orijinal bir golf oyunudur. Klasik bir atari oyunu gibi görünen Desert Golfing çok basit ve minimalistik olmasına rağmen vereceğiniz paraya değeceğini göreceksiniz.

Oyunların eğlenceli ve güzel olmak için karmaşık ve detaylı grafiklere ihtiyacı olmadığını kanıtlayan bir oyun olan Desert Golfing bağımlılık yapıcı bir içeriğe sahip. Ne olduğunu anlamadan bir anda kendinizi 30 seviye atlamış bulabilirsiniz.

Oyundaki amacınız basit. Angry Birds benzeri bir oyun yapısına sahip diyebiliriz. Topun yönünü ve mesafesini parmağınızla tutup çekerek belirliyorsunuz. Daha sonra parmağınızı bırakarak topu gönderiyorsunuz.

Oyunda her bölümde ekran değişiyor ve her level birbirinden farklı. Bazı bölümler ne kadar basitse diğerleri de o kadar zor olabiliyor. Gerçek golf gibi düşünmemeniz gereken oyunda amacınız en az hamleyle leveli tamamlamak.

Oyunun tek eksiği fazladan bir kaç özelliği olmaması. Çok basit bir şekilde tasarlanmış ve menüsü bile yok. Fakat oyun o kadar eğlendirici ve meşgul edici ki, bunu farketmeyeceksiniz bile. Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, Desert Golfing'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Desert Golfing

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz golf oyunudur.

Klasik bir atari oyunu görünümünde olan Desert Golfing, minimalist bir yapıya sahip. Basit olduğu kadar eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyun olan Desert Golfing'in, verdiğiniz paraya değeceğini siz de göreceksiniz.

iOS cihazlarınıza cüzi bir miktar karşılığı indirip oynayabileceğiniz oyunda amacınız topu deliğe sokmak. Fakat bunu gerçek bir golf oyunu gibi görmemelisiniz. Spor oyunundan ziyade bir beceri oyunu diyebiliriz. Çünkü topu tıpkı Angry Birds'deki gibi çekip bırakarak yönünü ve mesafesini ayarlıyor ve bu şekilde deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. Amacınız ise en az hamlede bunu başarabilmek.

Bazı seviyeler çok basit olmasına rağmen diğerleri de bir o kadar zorlayıcı. Karmaşık grafiklere veya detaylı görsellere sahip olmayan oyun, bir oyunun eğlenceli ve bağımlılık yapıcı olmak için bunlara ihtiyacı olmadığını kanıtlar nitelikte.

Menü gibi bazı ekstra özellikleri olsa daha iyi olabilirdi. Fakat yine de sizi kendine esir edecek bu oyunu kesinlikle indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Desert Rally Trucks

    Desert Rally Trucks, bir kamyon şoförü olarak yük taşımanızı ve hızlı olmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • MetalStorm: Desert

    MetalStorm: Desert aksiyon dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • Iron Desert

    Iron Desert ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Desert 51

    Desert 51 bolca aksiyon ve adrenalin sunan bir Android oyunudur
  • Desert Sniper Shooting

    Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur
  • Desert Worms

    Desert Worms mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Desert Zombies

    Desert Zombies (Dağ Zombileri) oyununda takımınızı kurup zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Desert Rider

    Desert Rider, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli motor yarışı oyunlarından bir tanesidir.