Design Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,075 TOPLAM İNDİRME

Design Home, Android platformunda ev tasarlama oyunu olarak dikkat çekiyor.

Design Home, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ev tasarlama oyunu. Oyun olduğunu özellikle belirtmek gerek; zira mobil platformda ev tasarımı, ev dekorasyonu adı altında birçok artırılmış gerçeklik uygulaması mevcut ancak oyununa pek rastlamak mümkün değil.

Hayalimizdeki evi tasarlamamıza izin veren nadir simülasyon oyunlarından biri Design Home. Yurt dışında popüler markaların ev tekstil ürünleriyle gösterilen odaları süslememizi isteyen oyunda başlangıçta ufak bir oturma odası karşımıza çıkarılıyor. Oda küçük olduğundan ve seçeceklerimiz de az çok belli olduğundan ilk bölümü tamamlamamız fazla uzun sürmüyor.

Oyunda mobilya ve süsleri odaya yerleştirirken dikkat etmemiz gereken iki nokta var. Oda boşken gösterilen renkli simgeler. Mavi simgeler odaya kesinlikle yerleştirmemiz gereken eşyaları oluştururken, mor simgeler tablo, çiçek gibi isteğe bağlı daha çok odanın havasını değiştiren, son dokunuşlar diyeceğimiz şeylerden oluşuyor. Elbette odanın yapısı da önemli. Üç boyutlu olarak gördüğümüzden gerçek evden hemen hiç farkı yok. Unutmadan, başkalarının ev tasarımlarını puanlayabiliyoruz.

Erkan Calp

Design Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Design Home, gerçek markaların ev tekstil ve ev dekorasyonu ürünlerini içeren ev tasarlama oyunu.

Design Home, düşlerinizdeki evi tasarlamanıza izin veren, gerçek mobilya ve eşyaların kullanıldığı üç boyutlu detaylı görseller sunan bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan, daha da güzeli ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz ev tasarlama oyununda yurt dışında en popüler markaların ev tekstil ürünlerine rastlıyoruz.

Mobil platformda birçok ev tasarımı, ev dekorasyonu yapabildiğimiz artırılmış gerçeklik destekli uygulama var ancak Design Home gibi bu işi oyun haline getirene denk gelmek zor. Oyunda amacımız verilen eşyaları odanın ilgili noktalarına yerleştirmek. Ancak eşyaları odaya alırken dikkat etmemiz gereken şöyle bir detay var: Mavi baloncuklar odaya kesinlikle yerleştirmemiz istenen mobilyalar. Mavi baloncuklar da kendi zevkimize kalmış eşyalar. Eşyaların uyumu da önemli tabii ki.

Her bölümde başka bir odayı bambaşka mobilya, süs eşyalarıyla tasarlamamızı isteyen oyunda başkalarının tasarımlarını da göz atıp puan verme şansına sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Design This Home

    Design This Home, adından da anlaşıldığı üzere ev tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android simulasyonudur.
  • Home Design APK

    Home Design APK Android ev tasarlama oyunları arasında. Ev tasarımı oyununda ünlülerin de evlerini yeniliyorsunuz.
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.
  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.
  • Home Design 3D

    Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır
  • Home Design 3D Outdoor & Garden

    Home Design 3D Outdoor & Garden bir 3 boyutlu bahçe tasarım uygulamasıdır
  • Home Design & Decor Shopping

    Home Design & Decor Shopping uygulamasında yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.