Desk.com

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Müşteri ilişkilerinizi en hızlı şekilde yönetebilmek için oldukça cüzi ücretli bu CRM uygulamasını kullanabilirsiniz.

Desk.com işletme sahiplerinin müşteri ilişkilerini yönetebilmek için kullanabilecekleri kullanımı kolay ve hızlı bir web uygulaması. Uygulamanın en güçlü yanlarından bir tanesi hali hazırda Twitter ve Facebook kullanan müşterilerinize hemen bağlanma olanağı sunması ve bunun yanında telefon, e-posta ve diğer klasik metodları kullanmanıza da olanak vermesi.

Uygulamanın öne çıkan bu özelliği, tüm müşterilerinizle tüm platformlarda iletişimde kalırken sadece bir uygulamayı kullanmanızı sağlıyor ve sizin için müşteri ilişkileri yönetimi çok daha rahat hale geliyor. Bu sayede hem verimliliğiniz hem de müşteri ilişkilerinizde ciddi artışlar yakalayabiliyorsunuz. Desk.com'u kullanan işletmelerin müşterileri ile iletişimlerinde sistematik ve organize bir yöntem izlemeleri mümkün hale geliyor.

Desk.com'u kullanmak için herhangi bir bilgi teknolojisi takımı barındırmanıza gerek yok ve kurulumu oldukça kolay olan servisi kendiniz en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Bekleyen müşteri taleplerinin yanında yeni açılan müşteri taleplerinizi de hemen görebilir ve hizmetinizin kalitesini daha hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PDFMerge!

    PDFMerge! ile farklı PDF dosyalarını kolayca birleştirebilirsiniz
  • MailChimp

    Yüzlerce e-posta teması arasından bültenlerinizi hazırlayarak gönderimini ve takibini yapabileceğiniz bir servis.
  • Nimble

    Sosyal ağlardaki müşterileriniz ile etkili iletişim kurabilmek için bu web uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Shortcal.com

    Hazırladığınız iş listesini ya da randevu listesini tek ekranda hazırlayıp istediğiniz kişiye yollamanızı sağlayan bilgilendirme servisidir.
  • XROS

    XROS, şirket içi / şirketler arası anlık mesajlaşma uygulaması ve çapraz platform desteği sunuyor.
  • Bitrix24.com

    Online olarak iş planı hazırlama, ekip arkadaşlarınız ile görüşme, proje üzerinde çalışma ve gelişmiş ekip yönetimi için gerekli altyapıyı 12 kişiye kadar ücretsiz sunabilen webservisidir.
  • Floorplanner

    Web tarayıcınız üzerinde çalışan kat planı hazırlamak, tasarlamak ve düzenlemeniz için hazırlanmış muhteşem özelliklere sahip web servisidir.
  • SlideRocket

    Powepoint alternatifi web üzerinden çalışan muhteşem sunumlar hazırlamanız için tüm özellikleri içinde barındıran eşsiz sunum hazırlama servisidir.