Desktop Sidebar v1.04.75

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,963 TOPLAM İNDİRME
8.97 MB DOSYA BOYUTU

Desktop Sidebar aracı, Windows XP'ye yeni nesil Windows Longhorn'un işlevselliğini ekliyor. Ayrıca kullanışlı bir bilgi merkezi görevi de görüyor.

Sidebar, e-postalarınızı alıyor ve kullanıcıları haberler, hava durumu bilgileri ve hoş vakit geçirmelerini sağlayacak materyaller ile besliyor.

Birçok görevi üzerinde toplayan ve Windows XP'den çok daha fazlasını sunan bu aracı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu adreste çalışmanızı kolaylaştıracak çok sayıda eklenti de bulabilirsiniz. Sidebar üzerindeki tüm fonksiyonlar konularına göre panellere ayrılmışlardır. İstediğiniz panelin, (örneğin Slideshow'un) konfigürasyonunu yapmak için ilk olarak üzerine sağ tuşla tıklayın ve açılan kısayol menüsündeki Panel Properties komutunu çalıştırın. Sidebar ile ilgili temel ayarlara ise yine kısayol menüsünde bulunan Properties komutunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

rnSidebar üzerindeki tüm fonksiyonlar konularına göre panellere ayrılmışlardır. İstediğiniz panelin, (örneğin Slideshow'un) konfigürasyonunu yapmak için ilk olarak üzerine sağ tuşla tıklayın ve açılan kısayol menüsündeki Panel Properties komutunu çalıştırın. Sidebar ile ilgili temel ayarlara ise yine kısayol menüsünde bulunan Properties komutunu kullanarak ulaşabilirsiniz.rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • W8 Sidebar

    W8 Sidebar programını kullanarak bilgisayarınızdaki pek çok işlemi otomatikleştirebilir, donanımları gözleyebilirsiniz.
  • Desktop Magnifier v.3.28

    Web tasarımcıları, geliştiriciler ve görme bozukluğu olan kişiler için
  • BlackBerry Desktop Software

    BlackBerry telefonlarınızın bilgisayara bağlanabilemesini ve tüm dosyalarınızı senkronize etmenizi sağlayan kullanışlı bir masaüstü programı.
  • Desktop Ticker

    Desktop Ticker RSS tabanlı bir masaüstü haber görüntüleme yazılımıdır
  • Desktop Wordpress

    Desktop Wordpress, WordPress ile oluşturmuş olduğunuz bloglarınızı bilgisayarınızın masaüstünden kontrol etmenizi sağlayan yararlı bir program.
  • Private Desktop 1.91

    Private Desktop programı ile bilgisarınızda sifre korumalı bir masaüstü açmanızı sağlar.
  • PC Desktop Cleaner

    PC Desktop Cleaner, kalabalık ve karışık masaüstlerinizi tek bir tıklama ile temizleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanımı basit bir program.
  • Desktop VLocker

    Desktop VLocker, bilgisayar başından ayrılacağınız zaman kolayca masaüstünüzü kilitleyerek başkalarının bilgisayarınıza erişimini engelleyen faydalı ve ücretsiz bir programdır.