Desktop VLocker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
758 TOPLAM İNDİRME
0.1 MB DOSYA BOYUTU

Desktop VLocker, bilgisayar başından ayrılacağınız zaman kolayca masaüstünüzü kilitleyerek başkalarının bilgisayarınıza erişimini engelleyen faydalı ve ücretsiz bir programdır.

Desktop VLocker, bilgisayarınızın masaüstüne erişimi engelleyen oldukça kullanışlı bir uygulama olarak belirlediğiniz şifreyi bilmeyen kişiler dışışındakilerin bilgisayarınıza erişimini engeller.

Bilgisayar başından kısa süreliğine veya belirli bir süre ayrılacağınız zaman programı kullanarak masaüstünüzü kilitleyerek, kendi özel ve kişisel belge ve dökümanlarınıza erişimi kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Belirlediğiniz şifreyi kullanarak dilediğiniz an masaüstünüzü kilitleyebilir, aynı şifreyi girerek istediğiniz an kilidi açabilirsiniz.

Özellikle iş yerleri ve kalabalık ortamlarda kullanılan bilgisayarlar için ideal olan program, kişisel bilgi ve belgelerine ulaşılmasını istemeyen kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.

Alternatif masaüstü kilit programlarından farklı olarak, kilit ekranında görünmesini istedğiniz resmi belirleyerek, şeffaflık oranını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Windows başladığında otomatik olarak çalıştırmak isterseniz bunu da ayarlardan işaretleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak programı indirdikten sonra şifre belirleyip, kilit ekranı için fotoğraf seçerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın, aile bireylerinizin yada iş arkadşalarınızın bilgisayarınıza erişip istemediğiniz belge veya dökümanlarını engellemek için kesin çözüm olan Desktop VLocker'ı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Desktop Ticker

    Desktop Ticker RSS tabanlı bir masaüstü haber görüntüleme yazılımıdır
  • PC Desktop Cleaner

    PC Desktop Cleaner, kalabalık ve karışık masaüstlerinizi tek bir tıklama ile temizleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanımı basit bir program.
  • Private Desktop 1.91

    Private Desktop programı ile bilgisarınızda sifre korumalı bir masaüstü açmanızı sağlar.
  • Desktop Wordpress

    Desktop Wordpress, WordPress ile oluşturmuş olduğunuz bloglarınızı bilgisayarınızın masaüstünden kontrol etmenizi sağlayan yararlı bir program.
  • Desktop Sidebar v1.04.75

    Desktop Sidebar aracı, Windows XP'ye yeni nesil Windows Longhorn'un işlevselliğini ekliyor. Ayrıca kullanışlı bir bilgi merkezi görevi de görüyor.
  • Desktop Magnifier v.3.28

    Web tasarımcıları, geliştiriciler ve görme bozukluğu olan kişiler için
  • Facebook Desktop

    Facebook'a ulaşmak artık çok daha kolay!
  • BlackBerry Desktop Software

    BlackBerry telefonlarınızın bilgisayara bağlanabilemesini ve tüm dosyalarınızı senkronize etmenizi sağlayan kullanışlı bir masaüstü programı.