Despicable Me: Minion Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
26,213 TOPLAM İNDİRME
140.6 MB DOSYA BOYUTU

Popüler Çılgın Hırsız oyununun Windows 8 sürümüdür.

Ülkemizde gişe rekoru kıran animasyon filmi Çılgın Hırsız'ın oyunu Despicable Me: Minion Rush'ın Windows 8 sürümüdür. Mobil platformun başarılı isimlerinden Çılgın Hırsız oyununda kendi dillerini konuşan Gru'larla maceraya hazır olun.

Sarı, şirin karakterlerden oluşan Gru'ları yönettiğimiz oyunda ayın Gurusu seçilmek için mücadele ediyoruz. Yer geldiğinde zıplayarak, yeri geldiğinde uçarak önümüze çıkan engelleri aşıyoruz ve en yüksek puanı elde edip patronumunuzun gözüne girmeye çalışıyoruz.
Vektör ve özel olarak oluşturulmuş kötülerle mücadele ettiğimiz, yüzlerce görevin yer aldığı oyunda, ilerledikçe minyonlarımızın kostümleri değiştirebiliyor, silah seçebiliyor ve güç kazandırabiliyoruz.

Farklı ve hareketli kamera açıları, özel animasyonlar, seslendirmeler ve başarılı grafikleri ile eğlenceli dakikalar yaşatan Çılgın Hırsız oyununu Windows 8 tablet veya bilgisayarınıza kesinlikle yüklemelisiniz.

Yenilikler:

  • Yepyeni bir çevrede eğlencenin tadını çıkarın.
  • Yeni bir güçlendirmenin kilidini açın ve yeni Ay Görevi'ne hazırlanın.
  • Yeni denizyıldızı kostümünü deneyin.
  • Arkadaşlarınızla yarışarak ve günlük yarışlara katılarak büyük ödüllerin sahibi olun.
  • Yenilenmiş Ana Menü sayesinde etkinliklerden anında haberdar olun.
  • Genel hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler.
Erkan Calp

Despicable Me: Minion Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,691 TOPLAM İNDİRME
45.5 MB DOSYA BOYUTU

Despicable Me: Minion Rush, Çılgın Hırsız olarakta bilinen karakterler ile oynadığınız popüler ve sevilen koşu oyunlarından bir tanesidir.

Despicable Me: Minion Rush, Temple Run ve Subway Surfers gibi popüler koşu oyunlarına benzeyen ve oynaması oldukça eğlenceli bir iOS oyunudur.

Çılgın Hırsız filminden bildiğimiz sarı, tek gözlü ve sevimli karakterleri kontrol ederek sürekli koşacağınız, ve koşu sırasında önünüze gelen engelleri aşmaya çalışacağınız mükemmel bir oyun. Koşu sırasında önünüze gelen muzları toplamalı ve bölüm sonundaki baş düşmanınıza doğru ilerlerken çok dikkatli olmalısınız. Başarılı olmanız durumunda ise yılın en iyisi ödülüne layık görülüyorsunuz.

Özellikler:

  • Gizli alanlar, mükemmel boss savaşları ve inanılmaz güçlendiriciler
  • Etkileyici 3 boyutlu grafil ve animasyonlar
  • Bonus olarak verilen eğlenceli ve farklı oyun modları
  • Arkadaşlarınız ile birlikte oynama ve onların aldığı en yüksek puanları takip edebilme
  • Birden fazla dinamik kamera açısı

Alternatiflerine göre daha güzel grafiklere ve eğlenceli mekanlara sahip olan Minion Rush ile birlikte oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kimi zaman plajda koşarken, kimi zaman trafikte arabalar arasında koşacaksınız. Bonus oyun modlarından olan ve sizi bir deve dönüştüren oyun modunda hem eğlenip hemde kendinizi çok güçlü hissedebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Despicable Me: Minion Rush uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Despicable Me: Minion Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,189 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Çocukların sevgilisi olan Despicable Me animasyon filmi, kendine kaçınılmaz bir şekilde sonsuz koşu oyununda rol buldu.

Animasyon film sevenler arasında geniş bir hayran kitlesi yaratan Despicable Me, Minion Rush isimli bu sonsuz koşu oyununda da tabiri caizse sol kanattan bir saldırı gerçekleştiriyor. Sempatik olduğu için çocukların ilgisini çeken karakter başarılı bir para teknesi olarak kabul görmüş olmalı ki Gameloft ciddi bir emek ortaya koyarak göz alıcı animasyonlara sahip bir oyun yaratmış.

Despicable Me: Minion Rush, 3 boyutlu modellemeler ve metalin parlama efektindeki başarıyı deneyimleyince oyun 5 gömlek üstü bir izlenim yaratsa da eninde sonunda engellere çarpmadan muz topladığınız bir sonsuz koşu oyunu ile karşı karşıyayız. Oyun içerisinde belli dönemeçlerden atlarken gelen animasyonlar ve hareketli kamera son derece göz alıcı olmayı başarsa da nihayetinde bir kontrol hissiyatı eksik. Durmaksızın koşturan bir adamın yön veren teknik direktörü olmak istiyorsanız ve kafanızı duvarlara vurmayacaksanız denemekte bir sakınca görmüyorum ama büyük umutlara da kapılmamak lazım.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hi-Fi RUSH

    Rock yıldızı olma hayallerinizi Hi-Fi RUSH ile gerçekleştirin. Bu ritim oyununda karşınıza çıkan düşmanları eşsiz müzikler eşliğinde gitarınız ile parçalayın.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Golden Rush

    Golden Rush ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Fishy Rush

    Fishy Rush, su altı dünyasında maceraya atıldığınız eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir oyun.
  • RUSH: Run Up Super High

    RUSH: Run Up Super High, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli bir tırmanma oyunudur. Platformların üzerinden atlayın, zirveye tırmanın ve diğer oyunculara kıyasla daha fazla puan kazanmaya çalışın!
  • Anonymous ME

    Anonymous ME'de tarihi bir macera bol aksiyon ile birleşiyor
  • Minion Masters

    Minion Masters, kartlarla oynanan kule savunma oyunu. Minion Masters, PC oyuncuları için Steam'de!
  • Saints Row

    Yepyeni bir Saints Row deneyimine hazır mısınız. Hemen bu oyunu indirin ve eğlenceye dalın.