Devil Eater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Devil Eater mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Devil Eater oyun severlere karizmatik bir oyun kahramanıyla aksiyon dolu maceralara atılma imkanı veren bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Devil Eater'da dramatik geçmişe sahip olan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın hikayesi Elise adlı eşinin karanlık güçler tarafından katledilmesiyle başlıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi lanetlenen kahramanımız bu lanetten gelen karanlık gücü kullanarak eşini katleden iblislerin peşine düşüyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Devil Eater'ın savaş sistemi karşıdaki düşmanınızın hareketlerini takip etmeniz üzerine kurulu. Kahramanımız çift tabaca kullanarak ateş etmekte. Düşmanlarımız bize saldırdığında korunmamız gerekiyor. Tam saldırı anında korunursak etkili bir şekilde saldırabiliyoruz.Oyun içerisinde farklı özel yeteneklerimizi kullanabiliyor, yeni ve daha güçlü silahların kilidini açabiliyoruz.

Devil Eater renkli 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Devil Eater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
89.1 MB DOSYA BOYUTU

Devil Eater mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Devil Eater renkli 2 boyutlu grafikleri yoğun aksiyonla birleştiren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Devil Eater bize karanlık bir hikaye sunuyor. Oyunumuzun ana kahramanı eşi Elise'yi iblislerin saldırısı sonucu kaybetmiştir. Kahramanımızın karısını katleden iblisler bununla yetinmemiş, kahramanımızı lanetlemişlerdir. Karısını öldüren iblislerden intikam almaya and içen kahramanımız ise silahlarını kuşanıyor ve lanetinden gelen karanlık güçlerden faydalanarak iblislerle savaşmaya başlıyor. Biz de ona bu savaşta yardımcı oluyoruz.

Devil Eater'ın savaş sistemi reflekslerinizi kullanmanız üzerine kurulu. Çift tabanca kullanan kahramanımızın karşısında sürekli yeni düşmanlar geliyor, bu düşmanlara ateş ederken bir yandan da onların saldırılarından korunmamız gerekiyor. İyi bir zamanlamayla korunursak düşmanımıza hasar da verebiliyoruz. Ayrıca kahramanımızın özel yetenekleri düşmanlara yüksek hasar vermemize yardımcı oluyor.

Devil Eater içerisinde farklı silah seçenekleri, heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşları da yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Devil Slayer APK

    Devil Slayer APK, Android cihazlarda oynayabileceğiniz aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Devil Siege

    Devil Siege'de amansız bir mücadelenin içerisine giriyor ve düşmanlarımıza karşı mümkün olduğunca uzun süre durmaya çalışıyoruz.
  • Dot Eater

    Dot Eater, kontrol ettiğiniz nokta ile sizden küçük boyuttaki noktaları yiyerek büyümeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • App Eater

    App Eater, Android telefon ve tabletlerinizden kaldırmak istediğiniz uygulamaları hızlıca silmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • Devil's Attorney

    Devil's Attorney bulmaca ve strateji tarzı oyunlardan keyif alan kullanıcılara hitap eden bir oyun.
  • Devil Decides to Die

    Devil Decides to Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur