Devious Dungeon

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun

Ravenous Games'in uzun zamandır altını deştiği retro oyun laboratuvarından bu sefer hedefi 12'den vuran bir oyun çıkıyor. Devious Dungeon, RPG unsurlarının bolca yer aldığı bir sidecroller oyunu. Aksiyonun bir an bile kesilmediği oyunda amacınız, kraliyetin altındaki mahzenleri sarmış olan kötü yaratıkları yok etmek. Zindanlardan başlayıp yerin derinliklerine kadar ulaşmanız gereken bu oyunda önünüze çıkan yaratıkları yok edip hazineleri ele geçirmeniz gerekiyor.

Savaştıkça seviyenizi yükseltirken yeni zırhlar ve silahlarla da gücünüze güç katmanız gerekiyor. Rastgele oluşan bölümlerde dolaşırken aynı yeri oynuyormuş hissine hiçbir zaman kapılmayacaksınız. 5 farklı dünyada oynanan oyunun birçok bölümü de mevcut. Boss kapışmalarının eksik olmadığı Devious Dungeon'da el becerinizi test etmeniz gerekiyor. League of Evil'dan bu yana en sevilen Ravenous oyunu olmaya aday olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Alper Çetiner

Devious Dungeon

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun.

Ravenous Games uzun zamandır retro oyun üzerinde ihtisas yapıyordu ve artık bu işi becerebildiğini gösteren bariz bir çalışma olan Devious Dungeon isimli oyunlarıyla mobil oyunseverlere keyifli bir vakit geçirecekleri garantili. RPG unsurları ile donatılmış bu sidecroller oyunu soluksuz bir aksiyon sunuyor. Göreviniz aslında oldukça basit. Kraliyetin altında büyüdükçe büyüyen kötü bir orduyu yok etmeniz lazım ve zindanlardan başlayıp yerin altına indiğiniz bu yolculukta kıymetli hazineler sizin hayat sigortanız olacak.

Savaşarak yükselen seviyeniz ile değiştirilebilen zırhlar ve silahlar aracılığıyla her aşamada daha da güçlenmeniz gerekirken rastgele oluşturulmuş bölümleri tekrar oynamak istediğinizde oyunun bir kısır döngüye girdiği hissinden olabildiğince uzaklaşıyorsunuz. 5 farklı dünya içersinde birçok bölümde oynama fırsatınız var ve oyunda Boss kapışmaları da işin içine ayrı bir renk katıyor. El becerinizi sınava tuttuğunuz bu oyun League of Evil'dan bu yana en iyi Ravenous yapımı oyun olmaya aday.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Infinity Dungeon Evolution!

    Android cihazınızdan mini zindan oyunları oynamak istiyorsanız bu ücretsiz oyun ile ekranı tıklamayı bırakamayacaksınız.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Delivery

    Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Dungeon Keeper

    Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Stretch Dungeon

    Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.