Devrim Yarışları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
513 TOPLAM İNDİRME

Devrim Yarışları, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Devrim Yarışları, klasik arabalarla yarışlara katılabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden hızlı arabaları kullanabileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Devrim Yarışları, 60'ların ruhunu telefonlarınıza kadar getiriyor. Klasik araba yarışlarına katılabileceğiniz oyunda pistlerin tozunu attırıyor ve amansız mücadelelere dahil oluyorsunuz. Arabalarınızı modifiye de edebileceğiniz oyunda kendi stilinizi yansıtabiliyorsunuz. Farklı oyun modları ve gelişmiş kontrol sistemleriyle de ön plana çıkan Devrim Yarışları'nı sakın kaçırmayın. Çcukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Devrim Yarışları'nda işiniz bir hayli zor.

Devrim Yarışları oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Devrim Yarışları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Devrim Yarışları, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Devrim Yarışları, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Farklı arabaların ve pistlerin yer aldığı oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkan Devrim Yarışları, klasik arabalarla yarışabilmenize olanak sağlıyor. 1960'lı yılların ruhunu yaşayabileceğiniz oyunda farklı oyun modlarıyla yarışabiliyor ve gelişmiş bir kontrol sistemiyle arabalarınızı kontrol ediyorsunuz. Modifiye sistemine de sahip olan oyunda arabalarınızı şekilden şekile sokabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bu oyunu mutlaka denemenizi öneririim. Birbirinden zorlu mücadeleler için Devrim Yarışları'nı sakın kaçırmayın.

Devrim Yarışları oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • My Holiday Car

    Zevkli deneyim sunan bir yarış oyunu
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • Need for Speed Most Wanted APK

    Need for Speed Most Wanted APK, mobildeki en gerçekçi araba yarışı oyunu. Sokak yarışları ve polis kovalamacalarıyla NFS Most Wanted harika grafikler sunuyor.