Diamond Diaries Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu

Diamond Diaries Saga, her yaştan oyuncusu olan popüler eşleştirme oyunu Candy Crush Saga’nın yapımcılarından King’in yeni oyunu. Eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu olan Diamond Diaries Saga’da elmas kolyelere merakı olan genç bir kıza yardım ediyoruz. Tılsımları bağlayarak göz kamaştıran kolyeler yapıyoruz. Capcanlı görseller, çekici animasyonlar, dinlendirici müzikler ile kendisine çeken bir eşleştirme - bulmaca oyunu bizlerle.

Yediden yetmişe bağımlılık derecesinde milyonlarca oyuncuya sahip şeker patlatma oyunu Candy Crush Saga’nın geliştiricisi King, yine bizleri ekrana kilitleyecek bir yapımla karşımızda. Diamond Diaries Saga adını taşıyan yeni oyununda aynı renkte en az üç tılsımı bağlayarak ilerliyor, mücevher kolyeyi oluşturduğumuzda sonraki bölüme geçiyoruz. Oyun ilerledikçe yardımcı kuşlar gibi yardımcılarla tanışıyoruz. Hamle sınırlaması olduğundan yardımcılar başlarda olmasa da bölümü geçmemizde önemli rol oynuyor.

Şehir şehir dolaşıp kıymetli taşları topladığımız oyun, internet bağlantısı gerektiriyor. İnternete bağlı kalarak oynarsanız, Facebook üzerinden ilerleyişiniz tüm cihazlar arasında senkronize edilmiş oluyor. Unutmadan, oyuna belli sayıda can ile başlıyorsunuz. Bölümden çıkarsanız can sayınız düşüyor.

Erkan Calp

Diamond Diaries Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni eşleştirme oyunu

Diamond Diaries Saga, popüler şeker patlatma oyunu Candy Crush Saga’nın yapımcılarından King’in yeni bulmaca oyunu.

Popüler yapımcının iOS platformunda da ücretsiz indirmeye açtığı ve Türkçe dil desteğiyle gelen yeni eşleştirme oyununda tılsımları bağlayarak değerli kolyeler yapıyoruz. Yine animasyonlarla çekiciliği artırılmış capcanlı, rengarenk görsellerle süslü bir renk eşleştirme oyunu bizlerle.

Mobil platformda 1 milyar indirmeyi geçen şeker patlatma oyunu Candy Crush Saga’yı geliştiren ekip, yine eşleştirme temelli bir oyunla karşımıza çıkıyor. Kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyifli, rahat oynanış sunan renkli bulmaca oyununda dünya turu atıyoruz. Şehir şehir en kıymetli taşları, mücevherleri toplayıp kolyeler yapıyoruz. Değerli taşlarla ilgilenen genç bir kızla beraber uzun bir yolculuğa çıktığımız oyunda her bölüm farklı bir şehirde bulunuyoruz. Kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerde amaç; mücevheri hamle sınırını aşmadan kolyeye iliştirmek. Mücevher ile zincir arasında tılsımlar var. Aynı renkte (en az üç) tılsımları bağlayarak mücevherin aşağı düşmesini sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Diamond Digger Saga

    Diamond Digger Saga renkli grafikleriyle dikkat çeken eşleştirme temalı bir bulmaca oyunudur.
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!