Dice Cast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Dice Cast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunudur.

Dice Cast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda zar atarak bitiş çizgisine ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Dünya çapında oyuncularla oynayabileceğiniz bir rekabet oyunu olarak karşımıza çıkan Dice Cast'da zar atarak ilerliyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Oyunda tıpk Monopoly'de olduğu gibi zar atıyor ve gelen sayı kadar adım atıyorsunuz. Bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşmalı ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Oyun sırasında aynı zamanda rakiplerinizle mücadele de edebiliyor ve onları yavaşlatmaya çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda 3 boyutlu grafikler yer alıyor. Farklı karakterler arasından seçim yapabiliyor ve heyecan verici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için zar atmalı ve stratejik davranmalısınız. Her yaştan bireyin rahatlıkla oynayabileceği oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda isterseniz tek başınıza isterseniz de takım olarak mücadele edebilirsiniz. Farklı özel güçlerin de sahibi olabiliyorsunuz.

Dice Cast oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dice Cast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Dice Cast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunudur.

Dice Cast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir zar atma oyunudur. Oyunda zar atarak bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyor ve aynı zamanda rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Zar atarak bitiş çizgisine ulaşmaya çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Dice Cast, eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor. Oyunda zar atarak bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyor ve aynı zamanda da rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Rakiplerinizden önce bitiş çizgisine ulaşmalısınız. Oyuna ilk başladığınızda kendinize bir karakter seçiyor ve rakiplerinizi bekleye başlıyorsunuz. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz de takm kurarak oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda ilerlemek için zar atıyor ve her seferinde zar üzerindeki sayı kadar adım atıyorsunuz. Bu nedenle Monopoly'ye olan benzerliğiyle de dikkat çekici bir oyun olduğu söylenebilir. Oyunda heyecan verici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Basit bir oynanışa sahip olan oyunda rakiplerinizi yavaşlatmalı ve en kısa sürede bitiş çizgisine ulaşmalısınız. Oynanışı eğlenceli olan oyun 3 boyutlu bir ortamda geçiyor. Bağımlılık yapıcı bir etkisi bulunan oyunu sakın kaçırmayın.

Dice Cast oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Magical Dice

    Disney Magical Dice, Disney'in Android cihazlarda oynanabilir ilk masa oyunu.
  • Angry Birds: Dice

    Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.
  • Dice Duel

    Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.
  • Emperor's Dice

    Emperor's Dice düşmanlarımızı yenmek için mücadele ettiğimiz bir masa oyunu.
  • Dice With Buddies Free

    Dice With Buddies Free, arkadaşlarınız veya dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir zar atma oyunudur.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.
  • Cast & Conquer

    Cast & Conquer Android akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz kart bir kart oyunudur.
  • Google Cast

    Google Cast, Android telefondan TV'ye görüntü aktarma uygulaması.