Dice Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.

Dice Duel, Android cihazlarda sadece online oynanabilen masa oyunlarından biri. 1 milyondan fazla oyuncunun katıldığı popüler masa oyununda zar atarak ilerleniyor. Zarı cihazınızı sallayarak atıyorsunuz.

Hem telefon hem de tablette oynamaya müsait olan zar atma oyununda rakipleriniz gerçek kişilerden oluyor. Basit kurallar eşliğinde şans, beceri ve strateji yeteneğinizi birleştirerek oynuyorsunuz. Yatzy, Yatzee veyahut Amerikan Cheerio oynadıysanız benzeri bir oyun Dice Duel.

Klasik rekabetçi zar oyununun multiplayer (çok oyunculu) sürümü olan Dice Duel, farklı modlar barındırıyor ve kuruş harcamadan ilerleyebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı olarak arkadaşlarınızla oynamanıza izin verilen hızlı mod, sıra tabanlı mod, günlük düzenlenen oyunlar ve seviye atlatan meydan okumalar sizi bekliyor.

Erkan Calp

Dice Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Dice Duel, gerçek oyuncuların yer aldığı online zar atma oyunu.

Dice Duel, mobil platformda en çok oynanan masa oyunlarından biri. iPhone ve iPad’de oynanabilen, Apple Watch desteği de sunan zar atma oyununda online gerçek kişilere karşı masalara oturuyor, sohbet ederek oynamanın keyfini sürüyorsunuz.

En fazla dört oyuncunun katılabildiği masalarda şans, beceri ve stratejinin konuştuğu milyonlarca oyunun döndüğü popüler bir zar oyunu Dice Duel. Türkçe olarak ta oynanabiliyor. İçerisinde hızlı moddan rakiplerinizi kendiniz seçebildiğiniz meydan okumalara farklı oyun modları mevcut. Ek olarak günlük ödüllü oyunlar mevcut.

Seviye atlama sisteminin de bulunduğu zar oyununun en güzel yanı gerçek para harcatmaya itmemesi. Hiç para ödemeden keyifle oyununuzu sürdürebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Magical Dice

    Disney Magical Dice, Disney'in Android cihazlarda oynanabilir ilk masa oyunu.
  • Angry Birds: Dice

    Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.
  • Dad Jokes Duel

    Harika deneyim sunan bir kart oyunu
  • Emperor's Dice

    Emperor's Dice düşmanlarımızı yenmek için mücadele ettiğimiz bir masa oyunu.
  • Dice Cast

    Dice Cast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunudur.
  • Dice With Buddies Free

    Dice With Buddies Free, arkadaşlarınız veya dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir zar atma oyunudur.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.
  • Duel Otters

    Duel Otters, iki kişilik oynanabilen refleks oyunlarından biri.