Dice With Buddies Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
927 TOPLAM İNDİRME

Dice With Buddies Free, arkadaşlarınız veya dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir zar atma oyunudur.

Dice With Buddies Free, arkadaşlarınız, aile bireyleriniz veya rastgele oyuncular ile birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir zar atma oyunudur. Eğer zar atma oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve kaliteli bir oyun arıyorsanız Dice With Buddies tam size göre.

Popüler zar oyunu Yahtzee'ye olan benzerliği ile dikkatleri çeken oyunda sıralı ve karşılıklı olarak oynuyorsunuz. Ayrıca oyunda aynı anda birden fazla oyun oynamak mümkün. Diğer oyunlara girebilmek için bulunduğunuz oyundan çıkmaya gerek yok. Oyuna Facebook hesabınız ile giriş yaparak arkadaşlarınız ile kolayca oyuna başlayabilirsiniz.

Oyunun en etkileyici özelliklerinden birisi ise oyun içi mesajlaşma imkanının olmasıdır.  Bu sayede oyuncular birbirleri ile iletişim kurabilirler. Bu özelliği yeni arkadaşlar edinmek için kullanabilirsiniz. Hem eğlenceli vakit geçirmek hem de yeni arkadaşlar edinmek istiyorsanız Dice With Buddies oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirmenizi öneririm.

Barış YANIK

Dice With Buddies Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
42.8 MB DOSYA BOYUTU

Dice With Buddies Free, ister arkadaşlarınız isterseniz de dünya üzerindeki diğer rastgele oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir zar atma oyunudur.

Dice With Buddies Free, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir iOS zar atma oyunudur. Arkadaşlarınız, aile bireyleriniz yada diğer online oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabildiğiniz oyun, Amerika'da en çok oynana ilk 5 oyun listesinde yer almaktadır.

Popüler zar atma oyunlarından biri olan YAHTZEE'ye benzerliği ile dikkatleri çekmeyi başaran Dice With Buddies'de rakibiniz ile sıralı olarak oynayarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi ise, bulunduğunuz oyundan çıkmadan diğer oyunlara giriş yaparak aynı anda birden çok oyunoynayabilmek. Böylelikle yavaş hamle yapan rakipleriniz ile oynarken diğer oyunlara da girerek sıkılmazsınız. Arkadaşlarınızı yada aile bireylerinizi SMS veya Facebook üzeirndne karşılaşmaya davet edebilirsiniz. Bunun dışında dünya üzerindeki diğer oyuncular ile de karşılaşabilirsiniz.

Oyunun diğer etkileyici özelliklerinden bir tanesi ise sahip olduğu oyun içi mesajlaşmadır. Bu özellik sayesinde oyun oynadığınız oyuncular ile sohbet ederek yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Oyun içerisindeki etkinliklerden haberler olmak isterseniz bildirim alma seçeneğini aktif hale getirebiliyorsunuz.

Genel olarak heyecanlı bir oynanışa sahip olan Dice With Buddies, sosyal ve eğlenceli bir iOS oyunudur. Farklı ve eğlenceli oyunlar denemeyi seviyorsanız oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YAHTZEE With Buddies

    1 numaralı zar oyunu yenilendi!
  • Chess With Friends Free

    Chess With Friends Free, Android mobil cihazlarınız üzerinde daha önce oynadığınız satranç oyunlarını unutturacak güzellikte olan ve tamamen ücretsiz olarak sunulan eğlenceli ve eğitici bir Android satranç oyunudur.
  • Disney Magical Dice

    Disney Magical Dice, Disney'in Android cihazlarda oynanabilir ilk masa oyunu.
  • Angry Birds: Dice

    Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.
  • Dice Duel

    Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.
  • Emperor's Dice

    Emperor's Dice düşmanlarımızı yenmek için mücadele ettiğimiz bir masa oyunu.
  • Dice Cast

    Dice Cast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunudur.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.