Die With Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Eski Viking savaşçısı Sigurd'un Valhalla cennetine kadar uzanan serüveninde ona rehberlik edin.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Die With Glory mobil oyunu, zorlu bir mücadele sonucunda bir Viking efsanesi haline gelerek cennet Valhalla’ya ulaşacağınız heyecan dolu bir serüvendir.

 Die With Glory mobil oyununda çetin bir meydan okuma sizleri bekliyor. Eski bir Viking savaşçısı olan Sigurd ile cesurca savaşacak ve sonunda onurlu bir şekilde can vererek bir sonraki hayatını geçireceği ve cennet olarak tanıtılan Valhalla’ya ulaşacaksınız. Ancak Valhalla’ya erişmek o kadar kolay olmayacak. Zira Sigurd’un öncelikle bir bedel ödemesi gerekiyor. Bunun için Sigurd’a rehberlik ederek birçok bölüm geçecek ve savaş kazanacaksınız. Zaferlerden zaferlere koştuktan sonra sonunda onurlu bir şekilde öleceksiniz.

Tam bir Viking macerası olan Die With Glory oyununda kalenizi savunacak, lavlar üzerinde sörf yaparak kıran kırana bir savaş vereceksiniz. Ölümün bir ödül olduğu bu oyunda tek yapmanız gereken erken ölmemek. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Die With Glory mobil oyununu Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Die With Glory

x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
402 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğiniz Die With Glory mobil oyununda Sigurd'un mutlu sonla biten hikayesine rehberlik edin.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Die With Glory mobil oyunu, bir Viking savaşçısı olan Sigurd’un heyecan dolu macerasına rehberlik edeceğiniz ve sonunda Valhalla cennetine onurunuzla göç edeceğiniz keyifli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Die With Glory mobil oyununda eski bir Viking savaşçısı olan Sigurd karakterini canlandıracaksınız. Uzun kızıl sakallarıyla tam bir Viking olan Sigurd’un bu serüveninde bulunacağınız ortamlar gerçekten de iyi dizayn edilmiş. İskandinav mitolojisinden esintileri her yerde görebilirsiniz.

Die With Glory mobil oyununda yeri gelecek lavlar üzerinde sörf yapacak yeri gelecek kalenizi savunacaksınız. Ancak birçok bölümde zorlu mücadeleler vermeli ve savaşları kazanmalısınız. Alacağınız zaferler sonucunda Sigurd bir gün can verecek ve şerefli mücadelesi sonucunda Valhalla adlı cennete kavuşacaktır. Görsel efektleri ve heyecan dolu senaryosuyla mobil cihazlarınızı elinizden düşürmeyecek Die With Glory mobil oyununu 9.99 TL ödeyerek AppStore’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Fleet Glory

    Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Wings of Glory 2014

    Wings of Glory 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Musou Glory

    Etkileyici karakterlerden ve kostümlerden yararlanarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Legend Holy Glory

    Ölümcül güçlerle donatılmış eşsi savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.