diep.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,494 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

diep.io, Agar.io oyununun yapımcıları tarafından geliştirilmiş online tank savaşı oyunu.

diep.io, her yaşta oyuncuyu ekran başına kilitleyen Agar.io oyunun yapımcılarının imzasını taşıyor ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş durumda. Uzun soluklu online beceri oyunlarıyla vakit geçirmekten keyif alıyorsanız tavsiye ederim.

Miniclip tarafından geliştirilen oyun yapısı itibariyle Agar.io oyununu anımsatıyor ancak bu sefer etrafımızdaki kişileri yiyerek büyümek yerine tankımızla mücadele veriyoruz. Yükseltilebilir tanklarla etrafımızı saran veya ilerlediğimizde karşımıza çıkan rakiplerimize ateş açarak olabildiğince güçlenmeye çalışıyoruz.

Tankların yanı sıra engelleri de aşmamız gereken oyunda farklı tank sınıfları mevcut. Makineli tüfekler, güdümlü füzeler, her yöne giden toplar dahil çok sayıda silahla donatılmış tankları ezip geçmek elbette kolay olmuyor.

Online ortamda geniş bir harita üzerinde karşımıza çıkanı yok ederek hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda kontrol sistemi oldukça basit tasarlanmış ancak yüzlerce oyuncu tek bir harita olduğundan ateş etmek, kaçmak, hayatta kalmak çok zor.

Erkan Calp

diep.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

diep.io, Agar.io oyununun geliştiricilerinin iOS platformuna çıkardıkları online tank savaşı oyunu.

diep.io, önce web tarayıcı sonrasında mobil platformu milyonları kendine bağlayan Agar.io oyununun geliştiricilerinin iOS cihazlarda da ücretsiz oynanabilir yeni oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan oyunda yine olabildiğince geniş bir haritada ilerliyor, mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Basit görsellerine rağmen saran ender oyunlardan biri olan Agar.io’nun geliştiricisi Miniclip’in iOS platformuna çıkardığı yeni oyununda tank savaşlarına katılıyoruz. Yükseltilebilir ve çok güçlü silahlarla donatılmış tankları kullanıp, karşımıza çıkan düşman ve engelleri yok ederek ilerliyoruz.

Kesinlikle durmamamız, etrafımızı kollamamız gerekiyor. Çevremizi saran onlarca tank hepsi aynı donanımda olmadığından ilk başlarda kaçarak ilerliyoruz tabii ki. Haritada biraz gezinip bizimle aynı güçteki veya daha zayıfları yok ederek güç kazanıyor, seviye atladıkça tankımızı güdümlü füzeler, her yöne gidebilen toplar, makineli tüfeklerle donatmaya başlıyoruz. Başta tek yöne ateş edebilirken, her yöne aynı anda ateş edip vurulmalarda daha az hasar alıyoruz.

Online aynı harita üzerinde onlarca oyuncuyla mücadele etme keyfi yaşatan oyun da Agar.io kadar çekici. Mobil oyunlara ayıracak uzun vakitler bulabiliyorsanız oynamanızı isterim.

Erkan Calp

diep.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,474 TOPLAM İNDİRME

diep.io, iOS ve Android cihazların yanı sıra web tarayıcı üzerinden oynanabilen online tank oyunu.

diep.io, mobilin yanı sıra web tarayıcı üzerinden oynanabilen online tank savaşı oyunu. Agar.io oyununun geliştiricisi Miniclip’in yeni oyununda çeşitli silahlarla donatılmış tanklarla mücadele ediyoruz.
Bir döneme damgasını vuran tarayıcı oyunlarından Agar.io’nun yapımcı ekibi tarafından hazırlanan oyunda olabildiğince geniş bir haritada makineli tüfek, top, füze ve daha pek çok silahla güçlendirilmiş tanklarla karşılaşıyor, mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak için uğraş veriyoruz.

Diğer oyun gibi bunda da seviye atlama sistemi mevcut. Dolayısıyla oyuna ilk giriş yaptığınızda daha savaşmadan veda etme olasılığınız oldukça yüksek. Bu noktada tabii ki yapılacak şey güçlü gördüğünüz tanklara hiç yaklaşmamak, kendi gücünüzde olduğunu hissettiğiniz tanklara ilişmek. Uzun süre oynadığınızda siz de her yöne ateş açabilen o güçlü tanklar gibi olacağınızı unutmayın.

diep.io Özellikleri:

  • Olabildiğince büyük engellerle dolu harita
  • Farklı seviyede çok sayıda oyuncuyla karşı karşıya gelme
  • Güçlü silahlarla donatılmış tanklar, yükseltme seçenekleri
  • Oynaması basit ilerlemesi zor oynanış sistemi
  • Ücretsiz!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!