Dig! Dig! HANIWA!

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Kazı çalışmaları yaparak yer altında bulunan değerli bibloları çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Dig! Dig! HANIWA, kazı yaparak yerin derinliklerine inebileceğiniz ve yer altında bulunan çeşitli madenleri çıkartabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunda kazı yapmak için kullanacağınız bir karakter ve kürek bulunmaktadır. Karakterinizle yeri kazarak inebildiğiniz kadar derinlere inmeli ve olabildiğince fazla maden çıkartmalısınız. Kürekle kare bloklara art arda vurmalı ve blokları kırarak yolunuzu açmalısınız. Ayrıca içlerinde maden bulunan blokları kırarak altın kazanabilir ve seviye atlayarak daha derinlere inebilirsiniz.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şeyi, toprağı kazarak yer altı dünyasını keşfetmek ve biblo benzeri objeleri toplayarak altın kazanmaktır. Kürek yardımı ile yerin altına inebilir ve blokları kırarak biblolara ulaşabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni kazı aletleri alabilir ve daha derin kazılar yapabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Dig! Dig! HANIWA, ücretsiz olarak sunula eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dig! Dig! HANIWA!

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
230.4 MB DOSYA BOYUTU

Kazı çalışmaları yaparak yer altında bulunan değerli bibloları çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren Dig! Dig! HANIWA, yer altı dünyasına inerek çeşitli madenler ve biblolar toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bir kürek yardımı ile çeşitli kazılar yapmak ve yerin derinliklerine inerek maden toplamaktır. Toprağı kazarak olabildiğince derinlere inmeli ve yer altındaki kare blokları kırarak bibloları çıkartmalısınız. Ne kadar çok biblo çıkartırsanız o kadar fazla altın kazanırsınız. Kazandığınız altınlar sayesinde yeni kazı malzemeleri alabilir ve daha derin kazılarda bulunabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde kazı yapması için kontrol edeceğiniz bir karakter ve kürek gibi çeşitli kazı aletleri bulunmaktadır. Yer altı dünyasını keşfederek değerli bibloları çıkartmalı ve altın kazanarak seviye atlamalısınız.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan Dig! Dig! HANIWA, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dig This

    Toprağı kazarak topu hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Dig it!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Dig a Way

    Dig a Way, Android telefonda oynayabileceğiniz kazı yapma, hazine arama temalı macera - bulmaca oyunu.
  • Dig Deep!

    Dig Deep, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dig In: An Excavator Game

    Ağır ekipman operatörü olarak inşaatlarda görev alın.
  • Dig it! Idle Cat Miner Tycoon

    Daha fazla kazın ve yerin altından milyonlar kazanın.
  • Dig Pig

    Dig Pig, kız arkadaşını arayan domuzcuğa yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.