Dilara Koçak

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Diyetisyen Dilara Koçak, kendi mobil uygulamasını kullanarak takipçilerine zayıflama konusunda yardım ediyor.

Zayıflamak isteyenler ama bir türlü başaramayanlardan mısınız? Ya da formunu korumak isteyip ama nasıl destek alacağınızı bilmiyor musunuz? İşte tüm bu sorunlarınız için diyetisyen Dilara Koçak, Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir sağlık uygulaması yayınladı. 

Dilara Koçak uygulaması sayesinde diyet hakkında bilmediklerinizi öğrenecek ve bildiklerinizi ise iyice pekiştireceksiniz. Bu sayede bir diyetisyenin resmi uygulaması olmasından dolayı doğru bilgilere ilk kaynaktan ulaşabiliyorsunuz.

Peki uygulama sayesinde neler yapabilirsiniz?

Dilara Koçak uygulamasını kullanarak diyetisyen tarafından özel hazırlanmış yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Bu yemek tarifleri düşük kalorilere sahip olmasının yanı sıra tüketiciyi bir süre tok tutmasıyla meşhur. Yemek tariflerinin yanı sıra uygulamada bulunan videolar ise işinize oldukça fazla yarayacak. Çeşitli diyet yemeklerinin tarifinin verildiği bu uygulama da bazı diyet ipuçları da veriliyor. Bu ipuçları Dilara Koçak'ın yıllarının tecrübesi sonucunda ortaya çıktığı için dikkate alınması gereken ipuçları gibi görünüyor. Bunların yanı sıra çeşitli diyet ölçümleri yapmanıza da imkan sağlayan Dilara Koçak uygulaması, sabırsız bir şekilde kullanıcılarını bekliyor.

Uğur Sağlam

Dilara Koçak

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Ünlü diyetisyen Dilara Koçak, resmi uygulamasıyla takipçilerine diyet taktikleri veriyor.

Dilara Koçak uygulaması, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden indirebileceğiniz bir diyet uygulamasıdır. Uygulama formunu sabit tutmak isteyenlerin ve zayıflamak isteyenlerin şu sıralar bir numaralı tercihi. Çünkü diyetisyen Dilara Koçak, verdiği ipuçları sayesinde diyet konusunda geniş bir bilgi arşivi sunuyor.

Dilara Koçak, mobil uygulamasını kullanarak takipçilerine çeşitli diyet yemeği listesi hazırlıyor. Bu yemekler sayesinde hem kilo almıyorsunuz hem de formunuzu koruyorsunuz. Tabi yemek tariflerinin dışında çeşitli videolar sayesinde de uygulama içerisinde gezinmeniz mümkün. Bu gezinti sırasında izlediğiniz videolardan bazı bilgiler edinebilir ve bunu günlük hayatınıza yansıtabilirsiniz.

Kalori metre gibi çeşitli diyet araçları Dilara Koçak uygulamasının içerisinde bulunuyor ve bu araçlar sayesinde istediğiniz hesaplamaları yapabiliyorsunuz. Diyet yapmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken Dilara Koçak uygulaması, deneyenler tarafından da oldukça olumlu yorumlar alıyor. Hadi hemen şimdi Dilara Koçak uygulamasını indirin ve diyet yapmaya başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.