Dino And Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,129 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Dino and Jack, sidescroller türü oyunlar oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Dino and Jack, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyunu.

İçeriği itibariyle tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek bir yapı sunan Dino and Jack'te Jack isimli sevimli bir köpeğin kontrolünü ele alıyoruz ve balta girmemiş ormanlarda heyecan dolu bir macera atılıyoruz.

Oyunda son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Kontrolümüze verilen karakter sürekli olarak koşuyor. Bize de engellere gelince zıplamak ve düşmanlara ateş ederek onları vurmak düşüyor. Dino and Jack'te karşımıza çok sayıda düşman çıkıyor. Hızlı refleksler ile bu engelleri aşıp yolumuza devam etmeliyiz.

Elbette oyundaki tek amacımız bu değil. Bölümlere rastgele serpiştirilmiş olan puanları da toplamamız gerekiyor. Bu puanlar bazen kemikken bazen muz oluyor. Ne kadar fazlasını toplarsak alacağımız puan o denli artıyor.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız bonuslar ve güçlendirmeler bu oyunda da mevcut. Bunları topladıkça daha fazla puan toplama ve düşmanları daha kolay yenme gibi bir takım faydalı özellikler kazanıyoruz.

Canlı görünen grafikleri, akıcı oyun yapısı ve her yaşa hitap eden atmsoferiyle Dino and Jack bu tarz oyunlardan hoşlanan herkes tarafından büyük bir beğeniyle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

Dino And Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Dino and Jack, platform koşu oyunları oynamaktan keyif alan her yaştan oyunsevere hitap eden bir yapım.

Dino and Jack, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sidescroller oyun olarak tanımlanabilir. Platform koşu oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz. Oyundaki temel amacımız Jack isimli sevimli ve hareketli köpeğin kontorlünü ele almak ve uçsuz bucaksız ormanlarda koşarak en uzağa gitmek.

Oyun platform koşu oyunu dinamiklerine sahip olduğu için karakterimiz otomatik olarak kendisi koşuyor. Bize düşense onu engellere çarpmadan ilerletmek ve bunu yaparken puanları toplamak. Toplayacağımız puanlar farklı formlarda karşımıza çıkıyor. Bunlar bazen muz iken bazen kemik oluyorlar. Kemikleri topladıkça köpeğimizi daha güçlü bir forma sokabiliyoruz. Karakterimiz güçlendikçe rakiplere karşı daha güçlü bir duruş sergileyebiliyoruz. Dişli rakiplerimiz olduğu için köpeğimizin güçlü olması çok önemli.

Bu tarz oyunların vazgeçilmez özelliklerinden olan bonuslar ve karakter güçlendirme seçenekleri Dino and Jack'te de aynen karşımıza çıkıyor. Bu tarz ekstraları toplayark bölümler esnasında avantaj elde edebiliyoruz ve dolayısıyla puanımız da artıyor.

Oyunun her yaştan oyunsevere hitap ettiğini söyleyebilirim. Canlı ve renkli grafikler oyundan alınan keyfi artıran özellikler arasında yer alıyor. Özellikle çocuklara hitap edecek türden olan grafik modelleme konsepti oyunun dikkat çeken yanları arasında. Eğer platform koşu oyunları hoşunuza gidiyorsa Dİno and Jack'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Run FREE

    Dino Run FREE eğlenceli bir Android oyunudur
  • Dino Tamers

    Tarih öncesi bir döneme gideceğiz.
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Asterix and Friends

    Asterix and Friends, Asteriks ve arkadaşlarıyla savaştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun.
  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Implosion

    Implosion hack and slash dinamiklerine sahip olan bir mobil rol yapma oyunu