Dino Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Dino Hop boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil dinozor oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Dino Hop'da bizi ilginç bir hikaye bekliyor. Oyunda bütün olaylar kötü emellere sahip bir bilim adamının zamanda yolculuk yaparak tarihi değiştirmeye kalkmasıyla başlıyor. Bilim adamı bu iş için kullanacağı ve ona zamanda yolculuk yapabilme imkanı veren pogo çubuğunu yanlışlıkla dinozorlar çağına ışınlıyor. Oyunumuzun kahramanı olan sevimli dinozorumuz ise bu çubuğu bularak dünyayı kurtarmaya çalışıyor.

Dino Hop'da kahramanımız olan dinozorla birlikte lav mağaralarını, sık ormanları ve açık arazileri ziyaret ederek karşımıza çıkan engelleri aşmaya çalışıyoruz. Dinozor kahramanımız pogo çubuğu üzerinde sürekli zıplayarak ilerliyor. Biz ise karşısına çıkan dikitler, sarkıtlar, lav birikintileri, göller ve çukurlar gibi engelleri aşması için ona yardımcı oluyoruz. Kimi zamanda bizi yuvarlanan kayalar kovalıyor ve zamana karşı yarışıyoruz.

Dino Hop her yaştan oyun severe gitap eden ve kolayca oynanabilen bir platform oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Dino Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dinozor oyunudur

Dino Hop her yaştan oyun severe hitap eden ve vaktinizi keyifli bir şekilde değerlendirmenizi mümkün kılan bir mobil dinozor oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Dino Hop'ta sevimli bir dinozor kahramanın kötü emllere sahip bir bilim adamına karşı mücadelesi konu alınıyor. Bu kötü bilim adamı tarihi değiştirmek için zamanda yolculuk yapmaya çalışırken pogo çubuğunu yanlışlıkla tarih öncesi çağlara ışınlıyor. Pogo çubuğunu bulan dinozorumuz da bu pogo çubuğunu kullanarak bilim adamını durdurmaya çalışıyor.

Dino Hop'da dinozorumuz pogo çubuğu üzerinde ilerlerken onunu karşısına çıkan engelleri aşmasına yardımcı oluyoruz. Lav mağaralarında ilerlerken sarkıt ve dikitlerden, lav birikintilerinden ve tavvandan damlayan lavlardan kaçıyoruz. Bunun yanında sık ormanlar gibi farklı mekanları da ziyaret ederek farklı engellerle de karşılaşmaktayız. Oyunda kimi zaman bizi yuvarlanan dev kayalar kovalıyor. Bu nedenle zamana karşı da yarışmaktayız.

Dino Hop kolay kontrollere ve göze hoş görünen 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Sky Hop Saga

    Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.
  • Hop Swap

    Hop Swap, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Dino And Jack

    Dino and Jack, sidescroller türü oyunlar oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Bunker Defense

    Dino Bunker Defense üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir kule savunma oyunu fakat bu haliyle de eğlenceli vakit geçirtmesini biliyor.