Dinosaur War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
683 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Dinosaur War eğlenceli bir strateji oyunudur

Dinosaur War eğer dinazorları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dinazor savaşı oyunu olan Dinosaur War'da herşey kayıp ve unutulmuş topraklarda geçen bir macera ile başlıyor. Bu kayıp topraklarda insanlar ve dinazorlar uzunca bir süre uyum içinde yaşamışlardır. Fakat karanlık bir güç bu kayıp topraklara saldırınca herşey değişmiş, sadece belli sayıda insan ve dinazor hayatta kalmıştır. Bizim oyundaki temel görevimiz hayatta kalan bu insan ve dinazorları birleştirerek herşeye neden olan karanlık gücü kayıp topraklardan dışarı atmaktır.

Dinosaur War'da karanlık güç ile girdiğimiz mücadelede madenler, taş ocakları ve otlaklar inşa ederek kaynak elde etmeli, topladığımız kaynaklarla da çeşitli dinazor türlerini yetiştirerek topraklarımızı güçlendirmeliyiz. Eğer daha fazla dinazor üretmek istiyorsak bu dinazorların yaşaması için bataklıklar ve yem kafesleri de inşa etmeli ve onlara yaşam alanı üretmeliyiz.

Dinosaur War bize savaşlar öncesi kullanacağımız zırhları ve silahları belirleme imkanı da veriyor. Ayrıca oyunda yer alan Arena modu sayesinde çevrimiçi olarak diğer oyuncularla da savaşabiliyoruz.

Dinosaur War dinazorları seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Dinosaur War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
38.6 MB DOSYA BOYUTU

Dinosaur War eğlenceli bir strateji oyunudur

Dinosaur War iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Eğer dinazorları seviyorsanız hoşunuza gidecek bir dinazor savaşı oyunu olan Dinosaur War'da unutulmuş ve kayıp topraklarda geçen bir hikaye konu alınıyor. Bu kayıp topraklarda uzunca bir süre uyum içinde yaşayan insanoğlu ve dinazorlar karanlık bir gücün topraklara saldırması sonucu tehlikeyle yüz yüze gelmiştir. Nesilleri tükenme sınırına gelen insanlar ve dinazorlar birleşmeli ve bu karanlık gücü topraklarından kovmalıdırlar. Biz de oyuna bu noktada dahil olarak insanlara ve dinazorlara bu hayatta kalma mücadelelerinde yardımcı oluyoruz.

Dinosaur War'da ilk olarak otlak, taş ocağı ve madenler gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılayan kaynakları üreten birimler kurmalıyız. Bundan sonra farklı türdeki dinazorları yetiştirebiliyoruz ve güçlenebiliyoruz. Oyunda belli sayıda dinazor yetiştirebilmekteyiz ve daha çok dinazor üretebilmek için yem kafesleri ve bataklıklar gibi yaşam alanları oluşturmalıyız. Oyunda savaştıkça bizi daha güçlü yapacak ekipmanlar kazanabiliyoruz ve savaşlara çıkmadan önce kullanabileceğimiz zırhları ve ekipmanları belirleyebiliyoruz.

Dinosaur War diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşmamıza imkan veren arena moduna da sahip. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Dinosaur War'a göz atabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Steve - The Jumping Dinosaur

    Steve - The Jumping Dinosaur mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Dinosaur Rampage - Trex

    Dinosaur Rampage - Trex ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dinazor oyunudur
  • Dinosaur Simulator

    Dinosaur Simulator, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir dinozor simülasyonu olarak tanımlanabilir.
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • StormBorn: War of Legends

    StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur