Diptic

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13,895 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Diptic uygulaması Android cihazınızda bulunan fotoğrafları birleştirebiliyor, efektler ve çerçeve ekleyebiliyor. Ayrıca parlaklık ve kontrast gibi ayarlarda yapabiliyor.

Diptic uygulamasının en büyük özelliği cihazınızda bulunan fotoğrafları birleştirebiliyor olması. Bunun yanında bulunan efekt ve çerçeve ekleme gibi özellikler zaten standartken, parlaklık, kontrast, renk tonu ve renk doygunluğu gibi ayarlar ilk bileşenler.

Diptic uygulamasının Android versiyonunda 14 farklı efekt göze çarpıyor.  Bunun yanında ise 19 özelleştirilebilir seçenek bulunuyor ki bu özellik iOS versiyonunda 52 adetti. Uygulama üzerinden bulunan çerçeveleri eklerken istediğiniz gibi oynama yapabiliyorsunuz ve eğer seçim yapmakta zorlanıyorsanız Diptic size hemen öneride bulunabiliyor.  Son olarak düzenleme yaptığınız fotoğrafları Diptic üzerinden sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

Diptic

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,014 TOPLAM İNDİRME
19.6 MB DOSYA BOYUTU

Diptic uygulaması cihazınızda bulunan fotoğrafları birleştirip farklı kolajlar oluşturmaya yarayan ve farklı özellikleri olan bir fotoğraf uygulaması.

iOS cihazınızda bulunana fotoğrafları Diptic uygulaması sayesinde, birleştirebilir ve birleştirdiğiniz bu fotoğrafları, farklı filtreler ekleyerek yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu sayede farklı kolajlar elde edebileceğiniz Diptic uygulaması üzerinde, 14 farklı filtre ve 52 özelleştirilebilir seçenek bulunuyor. Bunun dışında uygulama üzerinden fotoğraflarınıza farklı çerçeveler de ekleyebiliyorsunuz.

Diptic sayesinde gelen farklı bir özellik ile fotoğrafa ellemeden sadece dış kenar rengi değiştirebilir ve genişliğini ayarlayabilirsiniz. Eğer fotoğraflarda bir eğrilik var ise bunu da düzeltebileceğiniz Diptic uygulaması, döndürme, yakınlaşma, parlaklık, kontrast, renk tonu ve renk doygunluğunu da elden geçirebiliyor. Bunlar sayesinde fotoğrafınızı düzenlediyseniz uygulama üzerinden hemen sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

Diptic

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Diptic ile fotoğraflarınızdan harika kolajlar hazırlayabilirsiniz.

Diptic, harika kolajlar oluşturmanın en kolay yoludur. Windows Phone’lu akıllı telefonunuzla yakaladığınız anları mükemmel kolajlarla birleştirin ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Basit tasarımı ve güçlü özellikleriyle her seviyedeki fotoğrafçının kolay ve eğlenceli yoldan kolaj oluşturmasına imkan tanıyan Diptic ile sadece birkaç basit adımla yüksek kalitede kolajlar elde edebilirsiniz. Bir kare içerisinde dokuz ayrı fotoğrafı sığdırabileceğiniz 48 adet kolaj düzeni ve son derece amatörce çekilen fotoğraflara bambaşka bir görünüm kazandıran 14 filtre seçeneğiyle en iyi kolaj uygulamalarından biri.

Her Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlara uyum sağlayan kolaj uygulaması Diptic ile fotoğraflarınız üzerinde de değişiklikler yapabilme şansına sahipsiniz. Fotoğraflarınızı tek dokunuşla ters çevirebilir, yansıma efekti uygulayabilir, yakınlaştırabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızın parlaklık, karşıtlık, renk tonu ve renk doygunluğu ayarlarını da kolayca yapabilirsiniz. Tabii ki iç ve dış kenarlık ekleme seçenekleri de mevcut.

Diptic ile elde ettiğiniz kolajları ister akıllı telefonunuza yükleyebilir, ister e-posta ve kısa mesajla gönderebilir, isterseniz de doğrudan sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Diptic özellikleri: 

  • Bir kareye 9 fotoğraf alma
  • 48 kolaj düzeni, 14 filtre
  • Fotoğrafları döndürme, ters çevirme, yakınlaştırma
  • İç ve dış kenarlık ekleme
  • Fotoğrafların renk, parlaklık ayarlarını yapma
  • Kenarlıkların genişlik ve rengini ayarlama
  • Kolajları kaydetme ve paylaşma
  • Kolajları 1632x1632, 2448x2448, 3264x3264 boyutlarında dışa aktarma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında