Dirt Xtreme 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

Multiplayer destekli enfes bir motosiklet yarışı oyunu

Dirt Xtreme 2, motokros seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir motosiklet yarışı oyunu. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla zorlu parkurlarda yarışmaya hazırlanın.

Engebeli arazilerde, çamur pistler gibi özel parkurlarda yapılan motosiklet yarışları motokrosu mobil platforma taşıyan kaliteli yapımlardan biri. Serinin yeni oyununda zaten harika gözüken grafikler, animasyonlar, motor sesleri, atmosfer daha da geliştirilmiş. Şu anda Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi motosiklet yarışı oyunu diyebilirim. Satın alım yapmadan keyifle oynuyorsunuz.

Multiplayer yani çok oyunculu oynama desteği sunan motosiklet yarış oyununda üstün beceri gerektiren parkurlarda birinci gelmeyi başarırsanız hem ödüllerin sahibini oluyorsunuz hem de özel öğelerin kilidini açıyorsunuz. Motosikletinizi yenileme, görünümünü değiştirme, sürücünüze kıyafet alma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dirt Xtreme

    Dirt Xtreme, farklı parkurların ve motorların yer aldığı harika bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Trial Xtreme 4 APK

    Trial Xtreme 4 APK Android telefonda oynayabileceğiniz en gerçekçi motosiklet oyunları arasında yer alıyor. Motosiklet yarışına ilginiz varsa tavsiye ederiz.
  • Asphalt Xtreme APK

    Asphalt Xtreme APK, Netflix üyelerine özel Android cihazlarda ücretsiz indirilip oynanabilir arazi yarışı oyunu.
  • Racing Xtreme 2

    Canavar kamyon yarışı oyununda adrenalin yüklü yarışlar sizi bekliyor.
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Dirt Trackin 2

    Eşsiz bir yarış oyunu
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Mad Skills BMX 2

    Mobildeki en iyi bisiklet yarışı oyunu