Dirt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Dirt Xtreme, farklı parkurların ve motorların yer aldığı harika bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dirt Xtreme, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza oynayabileceğiniz harika bir motokros yarışı olarak karşımıza çıkıyor. Adrenalin seviyenizi yükseltebilecek bir oyun olan Dirt Xtreme ile harika dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Gerçek oyuncularla oynadığınız bir yarış oyunu olan Dirt Xtreme, akrobasik hareketler yapıp parkuru en önde bitirmeye çalıştığınız harika bir oyundur. Motokros motorlarının yer aldığı oyunda farklı motorlar kullanabiliyor ve aynı zamanda bazı düzenlemeler yaparak motorunuzu kişiselleştirebiliyorsunuz. Farklı parçaların kilitlerini açarak kullandığınız motorun gücünü katlayabiliyor ve yarışlarda daha güçlü olabiliyorsunuz. Ayrıca kullandığınız karakterin kullandığı kostümleri de değiştirebiliyor ve yine aynı şekilde bazı düzenlemeler yapabiliyorsunuz. İnanılmaz yarışların gerçekleştiği oyunda heyecanı doruk noktalarda yaşıyorsunuz. Akrobasik hareketler de yaparak rakiplerinize göz dağı verebiliyorsunuz. Dengede kalmak için çaba göstermelisiniz. 

Farklı stickerları motorunuza yapıştırarak tarzınızı yansıtabiliyor ve oyundan aldığınız keyfi katlayabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda gerçek fizik motoru yer alıyor. Yarış oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Dirt Xtreme, 5 puanı sonuna kadar hak ediyor. Dirt Xtreme'i sakın kaçırmayın.

Dirt Xtreme oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dirt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
556 MB DOSYA BOYUTU

Dirt Xtreme, farklı parkurların ve motorların yer aldığı harika bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dirt Xtreme, güçlü motorların ve gerçekçi parkurların yer aldığı harika bir motokros yarışı olarak dikkatimizi çekiyor. Adrenalin seviyesini doruklara kadar çıkarmayı başaran Dirt Xtreme ile eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Açık dünyada karşı oynadığınız bir motokros yarışı olan Dirt Xtreme, gerçek fizik motoru ve atmosferiyle ilgi çekiyor. Akrobasik hareketler yapabileceğiniz oyunda yarışı en önde bitirmeye çalışıyor ve rakiplerinize meydan okuyorsunuz. Güçlü motorların yer aldığı oyunda dilediğiniz motoru kullanabiliyor ve aynı zamanda bir takım düzenlemeler de yapabiliyorsunuz. Motorunuzu modifiye ederek daha güçlü bir hale gelmesini sağlayabiliyor ve dış görünümüyle de oynarak dilediğiniz gibi görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Heyecan ve aksiyon dolu oyunda inanılmaz yarışlara katılabiliyor ve arkadaşlarınıza göz dağı verebiliyorsunuz. Farklı parkurların da yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Dengede kalmalı ve yarışları en önde bitirelisiniz. 

Kolay kontrollere sahip olan oyunda motoru iyi kullanmalı ve puanlar kazanmalısınız. Onlarca farklı parkurun yer aldığı oyunda gerçek fizik şartlarında yarışıyorsunuz. Adrenalin yaşatabilen Dirt Xtreme oyununu mutlaka denemeniz gerekiyor. 5 puanı sonuna kadar hak eden Dirt Xtreme'i sakın kaçırmayn.

Dirt Xtreme oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dirt Xtreme 2

    Multiplayer destekli enfes bir motosiklet yarışı oyunu
  • Asphalt Xtreme APK

    Asphalt Xtreme APK, Netflix üyelerine özel Android cihazlarda ücretsiz indirilip oynanabilir arazi yarışı oyunu.
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Downhill Xtreme

    Downhill Xtreme, kaykay yarışını konu alan bir Android oyunu.
  • Racing Xtreme

    Racing Xtreme, post apokaliptik arabalarla drag yarışlarına katıldığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Moto Racer Dirt 3D

    Moto Racer Dirt 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Mean Machines Xtreme

    Mean Machines Xtreme ile mobil platformda alışılmışın dışında yarışlara katılabilirsiniz.