Discovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
510 TOPLAM İNDİRME

Discovery farklı yapılar inşa etmenizi mümkün kılan bir sandbox oyunu

Discovery eğer Minecraft tarzı oynları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir sandbox oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Discovery'de bize tuğlalardan oluşan dev bir dünyayı keşfetme imkanı veriliyor. Biz bu dünyadaki tuğlaları değiştirerek kendi evlerimizi, binalarımızı, köylerimizi, şehirlerimizi ve dev harikaları inşa edebiliyoruz veya dünyanın derinliklerine kadar toprağı kazabiliyoruz. Ayrıca yapılaırmızın etrafına ışık kaynakları ekleyerek onların ihtişamlı görünmelerini de sağlayabilmekteyiz.

Discovery'de bir gece-gündüz döngüsü de yer alıyor. Yapılarımızı inşa ettikten sonra onların günün farklı saatlerinde nasıl göründüklerine şahit olmak keyif verici bir eylem. Discovery'nin Minecraft benzeri sandbox oyun yapısı yine aynı tarzdaki piksek tabanlı grafiklerle birleşmekte. Oyunun düşük konfigürasyona sahip akıllı telefonlarda bile akıcı bir şekilde çalışması oyuna artı puan kazandırıyor.

Gerçekçi gölge ve ışıklandırma efektlerine sahip olan Discovery eğer kendi dünyanızı Android cihazınız üzerinde inşa etmek isterseniz hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Discovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
36.8 MB DOSYA BOYUTU

Discovery kendi yapılarınızı inşa etmenizi mümkün kılan bir sandbox oyunu

Discovery oyunculara yaratıcılarını konuşturarak kendi dünyalarını inşa etme imkanı sunan bir mobil sandbox oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Discovery görünüm ve oyun dinamikleri açısından Minecraft'a benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda temel olarak dev bir dünyaya konuk oluyoruz ve etrafımızdaki tuğlaları kullanarak adım adım kendi dünyamızı inşa ediyoruz. Başta küçük bir evle başladığımız maceramız kendi köylerimizi ve sonrasında da şehirlerimizi inşa etmemizle devam edebiliyor. Oyunda dev anıtlar ve heykeller gibi harika yapılar da yaratabilmeniz mümkün. Bu tür yapılarınızı meşalelerle donatarak şık görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Discovery'de kazarak dünyanın derinliklerine ulaşmak ya da dev gökdelenler inşa ederek yükseklere çıkabilmek mümkün. Gece ve gündüz döngüsüne sahip olan oyunda yapılarımızın günün farklı zamanlarındaki eşsiz görünümlerine tanık olabiliyoruz. Akıcı bir şekilde iOS cihazlarınızda çalışabilen grafiklere sahip olan Discovery eğer Minecraft türü kendi yapılarınızı inşa ettiğiniz oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Discovery VR

    Discovery VR, en çok izlenen belgesel kanallarından Discovery Channel'ın sanal gerçeklik uygulaması.
  • Discovery Card Quest

    Evreni keşfetmeye hazır mısınız?
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu