Disney Photo Finish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME

Disney Photo Finish uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca fotoğraflarınıza Disney karakterlerini ekleyebiliyorsunuz.

Disney Photo Finish uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin fotoğraflarını Disney karakterleri ile zenginleştirmek ve onları daha eğlenceli hale getirmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalardan birisi ve hem kolay kullanımı hem de bol seçenekleri ile çocuk sahibi olanların onları oyalamak için kullanabilecekleri iyi alternatiflerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamada hem fotoğraf çekerek karakterleri ekleyebiliyor, hem de galerinizde hali hazırda bulunan fotoğrafları kullanabiliyorsunuz. 150'den fazla ücretsiz karaktere ek olarak satın alma seçenekleri sayesinde daha fazlasına da erişebilirsiniz.

Fotoğraflarınıza karakterleri eklerken uygun bir şekilde oturtamıyorsanız karakterlerin boyutlarını değiştirme ya da döndürme gibi opsiyonlara da sahipsiniz. Bu sayede fotoğraftaki halinize en uygun şekilde Disney karakter yerleşimlerini tamamlayabiliyorsunuz.

Tüm yerleştirme işlemleri tamamlandıktan sonra fotoğrafınıza çerçeveler ve ek fotoğraf filtreleri eklemeniz de mümkün olduğu için daha farklı bir görünüm elde etmek de bir o kadar kolay. Uygulamanın ciddi fotoğraf düzenleme uygulamalarının aksine biraz daha eğlenceye yönelik hazırlanmış olması nedeniyle kullanırken profesyonel düzenleme araçlarının kalitesini beklememek gerektiğini de belirtmek gerek.

Eğer eğlenceli fotoğraflar yaratmak isterseniz kesinlikle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Disney Photo Finish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Disney Photo Finish uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda fotoğraflarınıza Disney karakterlerini kolayca ekleyebiliyorsunuz.

Disney Photo Finish uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor ve çocuklarınızın oldukça beğeneceğine inanıyorum. Zira uygulama sayesinde çok hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraflarınızı Disney karakterleri ile süslemeniz mümkün hale geliyor.

Uygulamada yer alan Disney karakterleri ve eşyaları kolayca fotoğraflara birer etiket olarak eklenebiliyorlar ve böylece onlarla aynı karelerde yer almak mümkün hale geliyor. Hem uygulamanın içerisinden fotoğraf çekme imkanı olması, hem de galerinizde bulunan hazır fotoğrafları kullanmanın mümkün olması sayesinde dilediğiniz gibi fotoğraflar üzerinde değişiklikler gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama her ne kadar ücretsiz olsa da belli kategorilerin dışında kalan karakterler için uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanmak gerekiyor. Lakin ücretsiz karakterlerin pek çok kullanıcı için yeterli olacağına inanıyorum.

Disney Photo Finish'te kullanılabilen diğer işlemler ise şu şekilde listeleniyorlar:

  • Çerçeveler ekleyebilme
  • Fotoğraf filtreleme özellikleri
  • Etiket boyutu ve şeklini düzenleyebilme
  • Resmi kırpma ve yeniden boyutlandırma

Eğer eğlenceli fotoğraflar elde etmek ve bunları Disney'in hepsi birbirinden etkileyici karakterleri ile süslemek isterseniz Disney Photo Finish uygulaması göz atmanız gereken ücretsizler arasında diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Finish Horse Racing

    Photo Finish Horse Racing, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi at yarışı oyunu.
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Photo Lab

    Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Photo Lab, kullanıcılara birçok özelliği bir arada sunan fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Handy Photo

    Handy Photo, fotoğraf tutkusu olanlar için tasarlanmış oldukça etkileyici ve başarılı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Photo Backgrounds

    Photo Backgrounds fotoğraf arka planlarını değiştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Cartoon Photo Filters

    Cartoon Photo Filters, fotoğraf filtre uygulaması Prisma'nın hızlı alternatifi.