Dissembler

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Dissembler, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden oynanabilen ve Steam üzerinden satın alınabilen bir bulmaca oyunudur.

Dissembler, Steam üzerinden satın alıp oynayabileceğiniz bir tür bulmaca oyunudur.

Daha önce yine renklerle çılgın oyunlar geliştiren Ian MacLarty, Boson X adını verdiği sonsuz koşu oyunuyla da adından söz ettirmişti. Yaptığı işleri geliştirerek, Dissembler ile oyun sevenlerin karşısına çıkan geliştirici, bizlere alışık olduğumuz bir oyun tarzıyla birlikte orijinal bir yapım sunmayı başarmış durumda.

Dissembler, temelde Candy Crush tarzına benzer bir oynanışa sahip. Bu oyun türünde ilk amacınız, benzer şeyleri bir araya getirerek, onları yok etmek. Ian MacLarty de bu oyun türünü alarak, sade ve hoş tasarımlarla bir araya getirip, ortaya oynanabilir, satın alınabilir bir oyun çıkarmış durumda.

Steam üzerinde çıkar çıkmaz 8,50TL gibi bir fiyata satılan Dissembler’a dair daha detaylı bilgileriyle hemen aşağıda yer alan oynanış videosuyla ulaşabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Dissembler

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
30.4 MB DOSYA BOYUTU

Dissembler, iOS işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur.

Dissembler, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen ve kendine has özellikleri olan bir tür bulmaca oyunudur.

Bugüne kadar çıkardığı birçok oyunda renkleri sonuna kadar kullanan Ian MacLarty tarafından geliştirilen yeni puzzle oyunu Dissembler, sade ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekerken, alışageldiğimiz bir oyun türünü çok farklı şekilde ele alarak, oldukça eğlenceli bir iş ortaya çıkarmış durumda.

Çok uzun süredir oynadığımız Bejeweled/Candy Crush tarzı, benzer şeyleri bularak, ekrandan yok et temelli bir oyun mantığı izleyen Dissembler, bunu kullandığı göze hoş gelen renklerle yapmasından ötürü, sürekli kendisini oynatmak için aklınızda dolanıyor.

Güzel renkler ve tasarımların yanı sıra dinlenesi müzikler de kullanan oyun, düşük bir ücretle satın alınabilir ve oynanabilir olmasıyla da oyuncuların dikkatini çoktan çekmiş durumda. App Store üzerinde en iyi bulmaca oyunları listesine çıkar çıkmaz adını yazdıran oyuna dair daha ayrıntılı bilgiler almak için ise hemen aşağıda yer alan ve oyuna dair tüm detayları gösteren kısa videoya göz atabilirsiniz. İyi seyirler dileriz!

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • Homescapes

    Homescapes, mobil ve Windows PC'de popüler mini bulmacalar içeren 3'lü eşleştirme bulmaca oyunu.
  • Chronology

    Chronology, Steam ve iOS platformunda 1 milyon indirmeye ulaşmayı başarmış oldukça popüler bir bulmaca oyunu.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.