Diyanet Radyo

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,224 TOPLAM İNDİRME

Diyanet Radyo, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde resmi diyanet radyoyu dinlemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Diyanet Radyo, uygulama adı ile aynı isme sahip resmi dini radyo olan Diyanet Radyo'yu dinleyebilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde Diyanet Radyo'yu dinleme imkanı sunan uygulama sayesinde hoşunuza giden programları Android cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Diyanet Radyo'nun sunduğu birbirindne güzel programları dinleyebileceğiniz uygulamanın arayüzü oldukça sade ve kullanışlı. Bu nedenle yükleme işleminden sonra kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız. Dinleyenlere özel istek programları ve diğer yararlı programlar sunan radyonun kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Sizde Diyanet Radyo yayınlarına dilediğiniz zaman erişmek istiyorsanız bu uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Diyanet Radyo

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

Diyanet Radyo, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde Diyanet Radyo kanalını dinleyebilmenizi sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Diyanet Radyo, iOS kullanıcılarının Diyanet Radyo'ya diledikleri zaman diledikleri yerden ulaşabilmesi için geliştirilen resmi Diyanet İşleri Başkanlığı uygulamasıdır.

Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek radyo yayınında bulunan programları takip edebilirsiniz. Farklı ve yararlı programların bulunduğu radyo da dinleyenlerin isteklerini değerlendiren bir program da bulunuyor. Dini programlara istediğiniz zaman ulaşabilmenizi sağlayan uygulama sayesinde sevdiğiniz yayınları kaçırmayarak takip edebilirsiniz.

Uygulamanın arayüzü oldukça sade ve kullanışlı. Bu nedenle uygulamayı tüm kullanıcılar sorun yaşamadan rahatlıkla kullanabilir.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde Diyanet Radyo dinlemek istiyorsanız uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diyanet Radyo TV

    Diyanet Radyo TV ile dilediğiniz her yerden canlı yayınları takip edebilmeniz mümkün.
  • Radyo Müzik

    Radyo Müzik, Türkçe popun en hareketli ve hit parçalarını dinleyebileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • Show Radyo

    Show Radyo, yerli pop müzik dinlemek için tercih edebileceğiniz en iyi radyo kanllarından biri olan Show Radyo'nun resmi ve ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • TRT Dinle

    TRT Dinle (Android) İndir: Ücretsiz müzik, radyo, sesli kitap ve podcast dinleme uygulaması
  • Radyo Bebek

    Radyo Bebek, anne ve bebekler için özenle hazırlanmış bir müzik uygulamasıdır.
  • Radyo.FM

    En iyi Türkçe canlı radyo dinleme uygulaması Radyo.FM yayınlandı.
  • Radyo Kulesi

    Radyo Kulesi uygulamasında binlerce radyo kanalına tek bir platformdan ulaşabilirsiniz.
  • Pratik Radyo

    Pratik Radyo uygulaması ile sevdiğiniz radyo kanalları cebinizde.